Hei, e ok. Nu toti suntem buni la matematica. Ca sa fii bun la matematica iti trebuie o inclinare spre asa ceva, si nu toti o avem.
Dar, totusi, ca sa nu ramai corigent poti face cateva exercitii in plus acasa, sa-ti iei o culegere, ceva...Macar nota 5 sa iei, vorba aia, e nota de trecere!
Acum depinde si cum preda profesorul respectiv, daca preda bine si va explica poti retine cate ceva din clasa. Poate e si vina ta. Daca vorbesti in ora de mate sau alte chestii normal ca nu retii nimic din clasa, si cand ajungi acasa nu mai stii pe ce planeta esti ca sa poti "invata".
P.S. La mate nu prea ai cum sa inveti, decat facand exercitii (exceptii)
Cred ca ai pierdut legatura cu matematica mai demult, nu acum; sunt cateva chestii pe care in trecut nu le-ai inteles, lectiile noi nu le-ai putut pricepe si din cauza asta, temele nu merg facute in intregime pentru ca sunt momente cand simti ca te poticnesti. Poate ca cel mai bine ar fi sa le spui asta parintilor si sa te ajute cumva: ori sa iti puna un meditator, ori sa vorbeasca cu profesorul de la clasa sa-l roage sa te evalueze, sa vada unde /ce nu merge si sa-ti de de lucru individual, gradat, urmarind ce nu ai inteles si de ce.Nu mai amana...
Si eu sunt la fel adica in pana in clasa a 5 am avut si 10 la matematica cea mai mica nota a fost 8 dar dupa m am cam lasat si nu am mai fost atent iar acum iau doar 4 si 6 sau note mai mici e greau da faza e ca avem examen (sunt in clasa 8) la liceul care merg nu am nevoie de mate dar pana atunci nu am de ales trebuie sa exersezi mai ales la algebra si putin la geometri succes
Sti ce sa faci sa mergi mai mult la tabla chiar daca nu sti ca profesorul te ajuta si sa ai mai multa incredere in tine noroc sa nu uiti de funda!