| ciprian_8499 a întrebat:

Sall la toata lumea vreau si eu sa stiu cum pot sa ma inscriu la seral? am fost pe la cateva licee dar toate mi au zis ca nu am dosarul complet, adicasadam terminat o parte din seminar daca pot sa zic asa mai exact o scoala de cantareti in termen popular :dascal, asa si e considerat SAM-acu vin cu alta intrebare :ce inseamna mai exact acest SAM? bine pana aici. cei de la scoala unde am invatat mi au dat doar 2 diplome adica: una de nivel 2 de studii si una de an de completare. cei de la liceu unde m am inscris mi au zis ca i mi lipseste diploma de nivel 1 dar nu mi au dat cei de la seminar aceasta diploma. ce pot sa fac? si inca o intrebare am vazut unele discutii despre clasa a 12a seral, pot sa ma inscriu in a12a daca am terminat aceasta sc de dascal? daca e cineva care stie pe site as fi recunoscator daca mi ar raspunde.va multumesc mult

2 răspunsuri:
| cncfpa a răspuns:

Pentru cursuri poti vizita http://www.cncfpa.ro - gasesti cursuri din peste 50 de orase in peste 100 de meserii, de la peste 60 de furnizori de formare profesionala. Poti compara preturile, conditiile etc, poti descarca suporturi de curs sau teme de pregatire.

| clofu a răspuns:

SAM inseamna Scoala de arte si meserii. Te poti inscrie la seral chiar daca ai terminat 12 clase la SAM.Ca sa ai liceul absolvit ai nevoie de 13 clase la SAM.Si cu diplomele nu prea inteleg cum sta treaba. pe mine m-au umplut cu diplome.mai bine mergi la un liceu, vorbesti cu seretara si te lamaureste ea.