Am scris pe google miley cyrus si se pare ca e vie mai mult e devastata ca s-ar desparit de iubit...
http://www.bestmusic.ro/......88064.html
A murit la noi in tara, a fost lovita de avion pentru ca era cu, "capul in nori".
Da. Acum iti scriu de la sectia de politie. Sunt anchetat pentru uciderea ei pe trecerea de pietoni. Am omorat-o pe loc. Nu as fi vrut totusi sa moara din prima dar... ce sa-i fac? Am baut cam multa bere si am uitat piciorul pe acceleratie.
Nu in nici un caz :)) daca ar fi murit ar fi trebuit sa scrie pe wikipedia si data decesului zic eu http://ro.wikipedia.org/wiki/Miley_Cyrus
Nu a murit!
Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.
`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :
`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.
`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.
Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.
Bineinteles ca a fost doar o gluma de prost gust, dar nu e prima data cand Miley are probleme din cauza hacker-ilor.
funda
Buna! Dacă ar fi murit, presa ar fi anunţat asta. De obicei veştile rele se află foarte repede. Probabil este o glumă proastă făcută de cei care nu o suportă.
Asa ca stai linistita! Miley Cyrus traieste!
Http://www.bestmusic.ro/......11754.html
Asa s-a spus si despre Zac Efron, dar nu este adevarat.
Miley Cyrus nu a murit. Niste Hakkeri i-au spart contul si au spus ca a murit By3
Daca ti se pare stupida de ce o mai pui?
si daca murea garantat aflai mai intai din alte locuri nu de pe TPU, ok?
si acum ia sa vad cui ii dai funda.
Nuu.nu a murit. asa s-a zis si despre zac efron dar nu este adevarat.
pup:* fundita?
GeOrGeNuSh întreabă:
Mitsuu întreabă: