| rateu a întrebat:

Am dat simularea la matematica si mi-am facut punctaju si imi iese 40 de puncte, a fost greu...Mama mea se astepta sa iau un punctaj mai mare, dar...Credeti ca pana la capacitate pot recupera, se poate sa obtin o nota buna? Va rog ajutati-ma, sunt bulversat, dati-mi si mie niste sfaturi cum sa invat mai bine. Vreau niste raspunsuri sincere.Cum pot sa scap de calculator,adica sa intru doar in weekend, macar perioada asta cand am examenele.

5 răspunsuri:
| fearlessss a răspuns:

A fost greu? Eu am facut tot bine(m am verificat cu multi).Si nu sunt vreo mare olimpica de nationala laughing.Nu e vorba neaparat de recuperat, tu trebuie sa incerci sa intelegi matematica.Am colegi care lucreaza cate 50pg la mate pe saptamana iar eu fac vreo 15 si notele mele sunt mai mari ca ale lor.Deci,nu conteaza neaparat sa lucrezo extraamult, ci sa intelegi.Incearca sa lucrezi dar sa intelegi tot ce faci.Bafta!

| raresandrey a răspuns:

Gandeste-te ca viata este grea iar daca acum cat mai ai timp nu inveti ce vei face mai incolo? Eu cred ca nu vrei sa ajungi o,, taraie obiala,,.

| maria999 a răspuns:

Credeam ca sunt singura care a luat un punctaj mic.Si eu tot pe acolo o sa iau.Asta este, data viitoare va fi mai bine.

| rateu explică:

Va multumesc la fiecare in parte pentru sustinerea voastra, o sa va urmez sfaturile.

| danmarian23 a răspuns:

Dacă te apuci de învăţat chiar de acum, vei putea lua o notă mult mai mare. Eu la simulare am obţinut un 6, 50 şi asta m-a motivat să învăţ fără oprire, astfel încât am luat 9, 75 la examen.

Poţi să prinzi totul din urmă, doar că trebuie să dedici mult timp învăţului.