| Anestezia a întrebat:

am o intrebare care o sa vii se para egoist si aiurea probabil dar pentru mine e ceva serios; Am o colega in clasa care se crede desteapta dar eu sunt mult mai buna ca ea sunt sigura pentru ca ea se ofitica atunci cand iau note mai mari in afara de mate pentru ca e la pregatire si ia note mai mari decat mine iau note mai mari ca ea dese ori La mate am luat 9 iar ea 6. deci! ce trebuie sa fac sa o oftic mai mult.saddaca dati raspunsuri aiurea ...mai bine nu THx!

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Dai o porecla laughing Sau, la fiecare nota mai buna, te duci la ea in banca si ii zici ceva de genu "ia zi? iti place nota meaa? se numeste nooouuuaaa... a ta cum? aaa... saseee"
Sau faci o poezie in care sa para ridicula. Poti sa faci si momente in care sa para ridicula laughing de ex, daca ea e la tabla si nu stie, soptestei si tu un rasp, da gresit normal. Sau fate ca ii zici unui coleg raspunsul, astfel incat sa auda si ea, ca sa-l scrie, si daca aude, te faci ca iti pare rau ca a auzit si ea rasp laughing funda?:X

5 răspunsuri:
| johnny_1148 a răspuns:

Ai putea iesi cu prietenul ei.Stiu sunt malefic nu? Funda?

| stefantiby a răspuns:

Sa-i furi prietenul laughing

| razvan101 a răspuns:

Doamnee. ce copiii sa chinuie sa se oftice mai taree.

SfaT: Maturizeaza-te, intre voi nu trebuie sa fie o lupta, trebuie sa fie doar un concurs...

| Valentin333 a răspuns:

Esti un mare ratat

| Shiver a răspuns:

Nu trebuie sa o oftici mai tare faptul ca inveti si iei note mai bune ca ea o oftica indeajuns