Nu exista facultate de criminalistica. Exista doar masterat pe acest doemniu, care se face dupa facultate, ca un fel de specializare. Facultate ar trebui sa faci drept sau Academia de polititie. La drept se da examen la romana si economie, deci ti-ar fi bun un liceu de stiinte sociale, unde se face si economie. La academia de politie se da admitere la romana si istorie, deci daca vrei aici poate ar fi mai bun un profil filologie sau un liceu militar. Trebuie sa stii ca se dau si probe sportive la admitere, destul de serioase, deci daca nu esti genul sportiv mergi la stiinte sociale si apoi faci dreptul.
Profil care il vrei
orice liceu de la tine din oras
facultatea conteaza, nu liceul
Așa vreau și eu să merg. Eu îți spun că trebuie să te duci pe profil de științe sociale / bio-chimie. Și la licee bune sunt în Iași, Timișoara și București. Sper că te-am ajutat.
Buna! Ei bine, facultatea nu are prea multe cerinte in ceea ce priveste -liceul-. Depinde ce-ti place mai mult, daca iti place matematica, poti sa mergi la profil de matematica-informatica, iar daca iti place romana poti sa mergi ori la filologie :-). :* Bafta, in orice caz! sa faci Criminalistica, nu-i tocmai usor.
La filo, ca faci si psihologia ..si et ajuta mai mult...dar in mod obisnuit te poti duce la orice liceu, deoarece dupa poti urma orice facultate sau mergi la campulung moldovenesc liceu militar
Forgaci_Ana_2000 întreabă:
MARIAIOANA23112003 întreabă: