| Broadband a întrebat:

ce trebuie sa faca sa invat sa cant la orga?
trebuie sa urmez o scoala ceva? sau sa ma invete cineva experimentat?
voi cum ati facut( cei care le aveti cu orga)

Răspuns Câştigător
| anonim1_5325 a răspuns:

Pai eu fac scoala de muzica de 8 ani, specializarea mea este pianul.Eu zic ca mai bine ar fi sa urmezi o scoala sa ai un profesor,diferenta dintre pian si orga nu este prea mare, doar ca, clapele de la orga sunt mai usoare de apasat ca la pian si orga suna putin mai infundate notele, pentru a urma acest drum trebuie si putina teorie.
Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

o funda poti sa imi daibatting eyelashes? chiar daca nu ai mentionat acest lucrubatting eyelashes mersi.

3 răspunsuri:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Versisoara mea a mers la ore de pian. Dupa ce a invatat sa cante profesorul ei a invatat-o si la orga.Nu stiu daca merge altfel...

| Crina_3524 a răspuns:

Trebuie sa te duci la un profesor bun.eu am cantat acum 4 ani.in vreo luna am invatat baza, apoi cantam chiar furmos.dar m am lasaat.big grin

| teriblemaxd a răspuns:

Sallut! Eu unul cum am pus mana prima data pe orga am reusit sa tin rimul.iar cantecele le invatam de la tata.a trecut 1 an si mi-am dezvoltat trilatia.si deja am inceput sa imi fac singur cantecele.ma refer atat la creare cat si la copiere.te sfatuiesc sa vezi daca ai talent si sa vezi daca iti plk si daca vezi ca iti place si ai cat de putin talent te sfatuiesc sa te pui pe treaba.a si am uitat sa iti spun, acum si eu am un profesorla care nu am mai fost de ceva timp dar o sa ma duc, numele lui este titu cosmin este cel de la clape din formatia omogen. sper ca ti-am fost de ajutor...PA`PA!