Buna.Cred ca este o directie decenta, mai ales ca se duce lipsa de meseriasi pe foarte multe domenii din cauza ca generatii intregi de parinti si-au educat copiii sa tinteasca spre munca la birou. Daca ai si o chemare, cu atat e mai fain, plus ca poti castiga foarte bine.Nu e greu daca iti place.Mult succes!
Daca te atrage,fa-o.
Nu ai nimic de pierdut daca încerci chestii. Poate pe parcurs n-o sa-ti placa, e perfect normal, încerci chestii până dai de combinația perfectă.
In fond, nici fondatorul KFC nu a fondat din prima restaurantul respectiv, a fost nevoie de multe încercări eșuate să ajungă unde și-a dorit.
Iar dacă zici că la 19 ani ești prea "bătrân" și nu ai ce face cu viața ta, gândește-te la exemplul meu cu fondatorul KFC.
Mai bine mai târziu decât niciodată
Nu, nu e greu. Trebuie sa inveti caci altfel... te vor lua pompierii cu scara de pe vreun stalp de iluminat.
Daca ai vocatie pentru electricitate mergi nepoate si fa-te electrician. Sa vii sa-mi schimbi becurile si prizele ca-s terminate.
''nu știu ce să fac cu viața mea'' As veni cu ceva sugestii dar nu am voie aici.
anonim_4396 întreabă: