Raman in tara. lucrez intr-un domeniu platit peste medie aici asa ca momentan mie bine.
afacere? asa face, dar nu sunt genul sa risc si nici nu am imaginatie sa tin o afacere in picioare
Încă nu am ajuns în stadiul de decizie, mai întâi vedem ce salarii pot lua aici, testez câțiva ani, și dacă văd că nu merge bine voi pleca. Nu mi-aș deschide o afacere pentru că nu îmi place acel stil de viață.
As vrea sa rămân în România! Parlamentar, ministru, secretar de stat, prefect, director de agenție. Orice numai să stau degeaba!
As vrea sa plec din tara sa lucrez si in alt domeniu in afara de armata ca sa vad cum este. Faza naspa e ca in afara de armata, arme si alte porcarii din astea nu stiu sa fac mai nimic si ca necalificat nu-mi convine sa plec. Visez la un loc de munca mai bine platit, la o afacere a mea mai mica ( ca militar nu pot sa am afaceri ), la o familie cand si daca o sa fie...
1. Depinde. Cred ca sunt zone ale lumii cu poate mai multe avantaje (depinde cum privesti lucrurile si ce interese ai), insa si Romania mi se pare buna. Sigur, nu e cea mai buna tara din lume, insa mie cel putin mi se pare ca poti face si aici ceva daca iti doresti si muncesti. Inca nu m-am decis, ambele variante au si parti bune si parti rele.
2. Cred ca depinde de domeniu. Inca nu sunt hotarata la unul, insa cred ca e mai bine sa ai o afacere propie si posibilitatea sa iti gasesti un loc de munca in caz ca lucrurile nu merg exact cum iti doresti.
3. Probabil in arhitectura / IT / medicina, nu sunt sigura.
O sa plec din Romania imediat cum termin facultatea.
Nu, nu o sa imi caut niciun loc de munca. Momentan castig bani fara sa muncesc. Sau poate ca asa mult imi place munca mea incat nu o consider o munca, idk
Dar in viitorul apropiat planuiesc sa imi deschid propria afacere.
Nu as pleca din Romania fiindca aici m-am nascut, mi-as cauta un loc de munca fiindca sunt posibilitati chiar daca unii zic ca nu esti platit bine in Romania.
anonim_4396 întreabă:
Ginosaurus întreabă:
RaduAlexandru2005 întreabă: