| Aimerul a întrebat:

Salut, am 12 ani si ma gandesc sa am un viitor asigurat, sa am o cariera de succes etc. Intrebarea mea este : La ce job ar trebui sa ma gandesc (Sa castig destui bani) si ce facultate trebuie sa urmez pentru acel job?

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Domeniul IT e de viitor, evolueaza si va evolua, va fi nevoie si de mai multi oameni competenti. Urmeaza la liceu profilul mate-info si apoi facultatea de Ac. Se castiga cel mai bine! - mai ales in strainatate, desigur!

| mixxjim a răspuns:

Pe partea de IT se castiga foarte bine oriunde, si in Romania, si in strainatate. Deci liceu mate-info si apoi ca facultate ori informatica, ori alte domenii legate de info cum ar fi cibernetica, automatica si calculatoare. Acum depinde si de tine, ce iti place si la ce te pricepi, ce-ti vine usor de invatat, pot fi si alte doemnii, dar pe partea de IT e sigur si mai simplu, putand sa lucrezi chair si de acasa si sa faci bani cu asta - faci niste programe, de exemplu, pe care apoi le vinzi unor firme, sar te plateste cineva din orice tara sa le faci programe fara sa fie nevoie sa mergi la sediul lor. Succes!

| petrescuionut a răspuns:

Frate degeaba ai tu scoala ca in Romania ai un salariu de c...t. Cred ca iti dai seama de ce vr tu sa te faci mai bine ia-ti permisul angajeazate ca distribuior cativa ani si dai de tir si de acolo scoti cat toti medici din Romania intr-un an