Eu cred ca ar trebui sa faci cea ce iti doresti si iti place urmeazati visul.
Apropo si eu sunt indragostit de Tara Soarelui Rasare pentru personajele Manga
Sunt in aceeasi situatie cu tine... pe mine ma obliga profa de chimie sa merg la profilul mate-info (unde se preda matematica, si toate astea :chimie biologie fizica etc.) numai ca mie imi place foarte mult romana, am si un blog cu 20 de poezii (majoritatea in engleza). Eu te sfatuiesc sa-ti urmezi visul... bafta
Frate,crede-mă,știu ca ce Voi spune suna siropos si chestii de genu,dar este ff adevărat:dacă asta chiar este visul tau,nu contează ce spunun ceilalti urmează-ti visul si mai mult de atât dacă îți place sa fi editor manga in jap, poți câștiga si bani seriosi, ASA ca eu zic sa faci ce ce consideri u mai bine
Liceul nu este atat de important poti face orice liceu ca sa intrii la facultate(dupa ce dai bacul)... explica-i mamei tale si fa ce iti spune inima
Eu sunt de parere ca ar trebui sa urmezi liceul(profilul) cara sa ti se potriveasca, dar trebuie sa fii atenta deoarece viitorul tau depinde de asta cu alte cuvinte trebuie sa faci ce-ti place nu ce-ti aduce bani si imi place ca ai un vis mare, cu japoneza iti va fi greu dar daca chiar vrei atunci poti si sper sa devii o buna editoare manga deoarece este o arta moderna pe care nu multi o inteleg sau nu le prea pasa.SUCCES!
Sfatul meu ii sa o asculti pe mama ta. Crede'ma ca acum, chiar daca tu esti 100% convinsa de ce vrei sa faci in viata, NU ESTI. asa eram si eu ca si tine. stiam 100 % ce o sa fac cand am terminat a8a dar dupa ce am mers la liceu gandurile mele s-au schimbat de 100 de ori si acum vreau sa ma intrebt intr'o directie total diferita de cea pe care am ales'o atunci... mai bine asculta'ti mama
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un profil de filologie,daca tot ai spus ca iti place desenul sau la pedagogie, poti sa mergi la un profil de filologie cu specializarea jurnalism in relatii publice pentru ca se invata multe limbi straine. Talentul ti-l poti dezvolta in timp, si parerile ti se pot schimba.Iti vei da seama ce-ti doresti cu adevarat abia in ultimul an de liceu!
Buna.
Urmeaza-ti visul,deoarece avem doar o viata, traieste din plin!
Succes.
Pa, pa.
Si eu vreau sa ajung in Japonia. PParerea mea este sa faci ceea ce iti place in viata nu este corect ca parintii tai sa decida pentru tine si sa te forteze sa faci ceva ce nu iti place.Eu vreau sa ajung cantareata in Japonia, modelul meu este Koharu kusumi..asa m-am inscris la liceu cu profil de arta la sectia teatru si iau lectii de canto si Japoneza si imi place la nebunie ceea ce fac.Bafta^.^
Toni1p000 întreabă: