Este bine sa fii competitiv, dar nici asa panicat.
Incearca sa inveti mai mult si eventual poti face pregatire la matematica. Nu este asa greu, mai ales ca matematica de la capacitate este o matematica esentiala si orice om ar trebui sa o stie.
Umm... Esti constient de ceea ce spui, nu?
Si ce-i putina vinovatie? Si ce-i putina ura? Este normal.
Lasa "prietenii" in Pleata Domnului caci tie nu iti pasa de ei.
Fi barbat.
Dar mare mi-e mirarea: de ce te uiti la ei? De ce ii lasi sa te patruna?
Olimpic pe judet, dar tot nu scrii corect.
E doar o teza, iar aia sunt doar niste colegi. Ce atata diseperare pentru ceva atat de neinsemnat?
Nu vreau sa te descurajez, dar nu stiu cum esti olimpic la romana, poate vrei sa recitesti postarea si vei intelege de ce imi pun aceasta intrebare. Competitia genereaza progres, este bine ca va axati pe scoala si nu pe alte activitati. Va fi bine, in viata sunt etape mult mai grele decat tezele sau examenul de capacitate. Nu mai lua in seama, oameni rai vei intalni intotdeauna
La examenul de capacitate poti sa iei 10 romana si 6-7 mate si mi se pare ca te ajuta si mediile pe decursul anilor din generala, siii nu vreau sa te sperii dar daca pe tine te sperie colegii tai din anul acesta, stai sa ajungi la liceu, oamenii nu prea apreciaza oamenii destepti, gelozia e mare, eu zic sa stai calm ca nu te bate niciun coleg ca iei note mari, tu invata, e viitorul tau in joc, nu lasa niste tanci sa-ti strice tie planurile, bafta.
O sa fie bine!
eu aveam 10 la mate si 5 la romana...din clasa a 5 pana in clasa a 12. nu am fost niciodata primul (poate al doilea al treilea) si nici acum nu sunt. dar o duc foarte bine dupa spusele multora.
mai invata putina matematica si nu ezita!