| TiTanS a întrebat:

Salut am 15 ani si nu stiu ce sa ma fac cand devin matur ...sa ma duc in alta tara (in care?) sa fac o facultate anume pentru o meserie banoasa...

4 răspunsuri:
| noi3 a răspuns:

Ghivole, nu-i asculta pe ceilalti... e recomandat sa stii ce vrei in viata.
motivul? ei bine te poti axa pe materiile care te vor ajuta. poti merge la diverse cursuri de pregatire etc. iti poti forma prieteni in acel domeniu si multe altele.
ah, si stii pentru ce sa lupti, ai o motivatie suprema sa zicem.

meserie banoasa... ei bine, programator big grin sau arhitect [intereseaza-te, e foarte interesant domeniul si poti face ce-ti place in arhitectura]
si oricum ar fi, invata cat mai multe limbi straine.

| UnZambetTeRog a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti de pe acum daca chiar nu ai idee. In timp vei sti unde si ce trebuie sa faci. nici eu nu stiu ce o sa ma fac dar nici nu-mi fac griji. in timp voi descoperii. asa ar trebui sa faci si tuh

| babyanca a răspuns:

Off saracutul de tine te framanti de pe acum, dar e bine ca te preocupa viitorul tau, eu zic sa-ti traiesti anii adolescentei frumos sa profiti de ei ca sunt cei mai frumosi, crede-ma o sa-ti fie dor de ei cand ai sa ajungi mare si ai sa muncesti si o sa fii nevoit sa infranti multe probleme, dupa ce termini scoala si iti permiti sa faci o facultate, fa-o, dupa ce o faci poate iti gasesti un post bun pentru studiile care le ai happy

| adelina_4553 a răspuns:

Asteapta sa fii matur intai.parerea mea.n`ai cum de la varsta asta sa ti alegi ceva ce sa facibatting eyelashes. poti face o facultate buna si in tara si in afara de asemeneahappy