anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si vreau sa ma angajez (nu doresc sa va spun motivele) evident dupa ce termin scoala.
Sunt in clasa a 10a si as vrea sa o termin si sa ma angajez, va rog nu vreau comentarii de genul "de ce sa te lasi de scoala" sau "ce vei face daca te vei lasa de scoala".
Am motive intemeiate despre care nu vreau sa discut pentru ca imi fac rau.
Vreau strict un raspuns concret la intrebarea: UNDE MA POT ANGAJA? (16 ani)
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Profi am vazut ca angajeaza pustani, pustoaice d-astea. Daca ai unul prin oras, incearca sa vorbesti acolo.
Poti incerca si la alte magazine d-astea mai micute. Cred ca e program de 4 ore totusi sau nu stiu, poate poti sa ceri si de 8.

| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Mulțumesc!
Dar nu sunt o "puștoaică d-asta" ca idee...

| Ineys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma refeream strict la varsta, nu la altceva.

24 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Unele restaurante, cafenele și magazine mici de haine angajează minori, dar trebuie să mergi și să întrebi peste tot, că nu-i ușor să găsești. McDonalds și KFC sigur angajează.

| Alverto a răspuns:

Daca ai voce, du-te la un studio

| anonim_4396 explică (pentru Alverto):

Nu am sad

| morfeo a răspuns:

Ca ospatar sau picol te poti angaja, am lucrat intr-o vara 2 luni cand aveam 15 ani la o firma si am facut ceva bani, dar nu fii nebuna sa te lasi de scoala! Invata, ia-ti diploma de bac si da la o facultate ca sigur nu vrei sa fii ospatareasa pe 2500 lei toata viata.

| anonim_4396 explică (pentru morfeo):

Multumesc pentru grija dar nu vreau sa fac facultate pentru ca la 18 ani voi pleca din tara si ma voi angaja acolo (:
dar nu stii cumva la profi, kaufland ceva nu angajeaza persoane minore?

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar nu stiu... firmele alea iti fac contract de munca, tu ar trebui sa iti cauti ceva la negru

De ce sa caut la negru? :/

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Primesti mai multi bani, ai program mult mai flexibil si nu esti legata de ei.

Da dar eu imi doresc ceva stabil pana la 18 ani cand voi pleca.

| Deni4trs a răspuns:

La orice Bar Cafee sau ceva ospatar pe timp de 4sau6 ore sau cauta depozite de materiale poate acolo au nevoie de oameni sper ca te-am ajutat

| anonim_4396 explică (pentru Deni4trs):

Sunt fata laughing)