Si daca esti "de culoare" ce treaba are? Poti face orice. Ajungi cunoscut, stimat, apreciat in functie de cum iti faci treaba, nu de ce culoare ai sau la ce si cum te inchini. In alta ordine de idei, ti-as sugera sa incepi cu muzica CARE ITI PLACE. Nu trebuie' sa iti fie frica de esec. Mai bine sa iti fie frica de succes cu un gen care nu iti place sau alaturi de niste oameni care iti vor fi alaturi doar ca sa te mulga de bani. Uite, intre Alexandrina Hrisov si panarama aia toanta de Alexandra Stan o aleg pe AH la orice ora, chiar daca are de 100 de ori mai putine view-uri pe YT.
Fratele meu, fara nicio suparare, nu e vorba de influente si lacrimile tale cand ' gandesti ' ca oamenii te ' vor ' iubi... ci cat poti si ce poti sa transmiti prin muzica. Ideea versurilor este esentiala indiferent de sunet, balcanic ( cum ii zici tu ) sau nu.
SPUNETI - se scrie legat. Te zgarie rau pe ochi...
Eu spun sa faci ce-ti place si ce crezi tu ca te atrage in viata. Daca imi dai voie sa scriu si cateva fraze despre culoare,ti-as spune ca,nu culoarea este problema,ci faptul ca,toti cei de culoare marea lor majoritate se ocupa cu infractiuni(trafic de persoane,trafic de droguri,santaj,camatarie,crime,violuri si calitatile pot continua)Eu nu sunt rasist si nu fac diferente,pentru ca oameni suntem toti indiferent de culoare,doar ca tiganii nefiind scolarizati si neavand o educatie,din lipsa de cultura si inteligenta, pentru a obtine bani si profit se ocupa cu astfel de TALENTE,ei judecand si ajungand la ideea in ziua de azi ca,asa ceva e normal si ca nu ar trebui sa ne bagam peste ei, doar pentru ca se ocupa cu asa ceva,pentru ca nu-i treaba noastra! Intr-o lume normala nu ar trebui sa stam pasivi si sa ne uitam,pentru ca vom ajunge de rasul lumii si cei care fac asa ceva,o pot face chiar apropiatilor nostri,rudelor noastre, familiei noastre si copiilor nostri.Din aceasta cauza nu suportam tiganii, pentru ca marea lor majoritatea cu asta se ocupa si dupa zeci de infractiuni de genul si zeci de ani de puscarie, aia nu mai pot fi reintegrati in societate, din punctul meu de vedere.Deci,nu culoarea-i problema sau rasa si faptul ca marea majoritatea a tiganilor se ocupa cu astfel de talente.Bafta si fii bun in viata, pentru ca nu costa nimic. Daca furi si te lauzi ca ai valoare, nu te reprezinta, daca nu-i catigat din sudoarea fruntii tale si din inteligenta ta. Numai bine!
Thanks bro, nu știu mă găndeam la trap, afro-trap dar la noi nu prea se apreciază.
Ai putea culege melodii din folclor, vechi, uitate sau deja putin cunoscute de tineret (cunoscute doar de batranii satelor).
Daca le pastrezi textele si mlinia melodica dar maresti ritmul pentru a putea fi dansat de tineret, atunci ai rezolvat doua lucruri bune: pastrezi melodia si faci cunoscuta la tineret, iar cantecele din folclor nu vor fi uitate.
Daca te consideri "de culoare" ia si uita-te dupa Faramita Lambru sau Romica Puceanu. Alde Salam si Guta sunt niste nulitati. Nu am nimic cu etnia/culoarea, ma refer stric la valoarea lor ca artisti. Adrian Minune are o voce de milioane (vezi cand cinta in cimitir in Gadjo Dilo), dar cinta balarii. Un fel de Paula Seling de etnie si sex masculin care cinta alt gen. Ca si PS are o voce de milioane si piese mult sub ceea ce poate. Gindeste global. Vrei sa cinti aici sa traga de tine interlopii pe la nunti ca sa cinti ce prostii vor aia pana nu mai ai glas, sau vrei sa faci cu adevarat ce iti place? Da cateva sute de euro pe o camera si un microfon ca lumea, cinta fix ce vrea sufletul tau, urca-le pe YouTube. Cu timpul ai putea face bani frumosi. Dar mai ales iti vei urma drumul stabilit de tine, nu dictat de altii. In Romania avem cateva trupe extrem de bune de metal, de exemplu. La noi nu prea se apreciaza, dar asta nu ii opreste. La fel si cu aia care joaca sa zicem... volei. E un sport cvasi-anonim, dar avem multi romani care au jucat prin strainatate. Acum de exemplu fostul meu antrenor si un fost coleg de echipa antreneaza in Italia. La fel si la tine, poti rupe stilul cu trap/whatever in Franta-unde-vrei-tu. P.S. Poti sa o faci pe desteptul si sa iti tragi o masca pe fata ca sa rezolvi problema culorii, apoi sa lansezi zeci de albume in format digital fara sa te omori cu concerte sau altceva. Vezi Buckethead - https://en.wikipedia.org/wiki/Buckethead
Andrei_Gherman_1996 întreabă: