| Costeluus a întrebat:

Am 18 ani si ma intereseaza foarte mult LEGIUNEA FRANCEZA. As vrea niste detalii si informatii. Am auzit ca nu e chiar ok

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Mai exact ce ai auzit? Antrenamentul e foarte dur, banii nu sint chiar asa precum s-ar crede, in rest... daca ai noroc si scapi intreg, te-ai scos. Daca nu, ghinion. http://legiuneastraina.ro/conditii-de-angajare
http://www.ziare.com/......te-1218863

| Costeluus explică (pentru KodrutZ):

Ma intereseaza la testele medicale cand de aprofundate sunt, eu am o foarte mica deviere de coloana in partea dreapta

| KodrutZ a răspuns (pentru Costeluus):

Pai la noi in armata te-ai dus si te-au luat sau nu? Iti dai seama ca nu le scapa asa ceva. Cel mai bine dai un email si intrebi. Sau te duci si te interesezi la un centru de recrutare de la MAPN. Daca te primesc la noi, atunci probabil te accepta si in Legiune. Cel putin cu problema asta...

Nu am mers la noi in armata, nu am incercat.

Ia si incearca, ca doar nu te costa decit niste timp si ceva drumuri ici-colea.

Sa spunem ca ma inscriu la armata din romania, ar fi vre'o diferenta fata de legiunea franceza?

Pai comandanti de regula retarzi, dotare cu mult mai slaba fata de legiune, mari sanse sa freci menta pe bani putini?

Inteleg,dar e faza cu limba franceza. in scris asa ma descurc putin.dar iti dai seama cat te pot invata aia acolo si intr'o misiune ceva nu intelegi ce zice daca vorbeste repede etc

Oh, da, nu imi adu aminte. Cind am dat bacul stiam atit engleza cit si franceza la nivel conversational/scris avansat. Totusi de fiecare data cind ma uitam la TV5 imi venea sa bat pe cineva. Au un hal de a turui astia, ceva de speriat.

Haha,lasa'mi fb tau sa mai discutam

10 răspunsuri:
| vioricavio a răspuns:

Sunt foarte putini oameni care ajung acolo si sunt selectati. Antrenamentul si conditiile sunt fff dure si totul tine de cata vointa ai.