De fapt, programul tau este unul ideal de la 8 la 5 ca nu-i periculos, aduce banut ok si stai bine mersi pe pozitia aia invatand si putand urca in viitor.
la pompieri se fac tue de cate 12 cu 24 si este risc masiv sa-ti pierzi viatam, fiindca fiecare incediu la care mergi poate sa-ti fei fatal. Pierderea orelor de noapte si alergatul in stres si foc nu este ceva ce si-ar dori nimeni, decat daca esti genul de om aventuros si brav, care nu pune mare pret pe viata lui.
Pai la pompieri ai ture de 12 ore daca nu ma insel
Ce ti se pare asa rau de la 8 la 17? [ banuiesc ca ai 1 ora pauzica], mai nasol e de la 6 ca te trezesti la 4:30 si la 9 seara sa sforai deja
Iti trebuie bacul nu facultatea de pompieri.
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=4268
Imi place ca isi au cu parerea persoane care nu stiu nimic despre militarie in general si despre pompieri in special.
Ca sa iti dea pe mana o "uzina", cum este masina de pompieri, trebuie sa ai vechime in conducere autoveicule de asemenea categorie.
Mi se pare ca se pot angaja direct din viata civila soferi, urmand ulterior un curs.
Referitor la program, tu crezi ca este lejer? Asta pare doar in mintea unor neofiti precum Violleta. La pompieri esti militar si trebuie sa raspunzi preznt si in afara orelor de program, cand este nevoie, mai ales daca e lipsa de personal.
Stallone întreabă: