Dreptul roman difera foarte mult de dreptul anglo-saxon.
Ca urmare, va trebui sa faci din nou facultatea si licenta in Anglia, dar in limba engleza.
Nu, in Londra nu poti deveni avocat cu o facultate de Drept facuta in Romania, iar daca ai fi terminat Drepul in Romania, ai fi stiu foarte bine ca legile si legislatia din Romania NU se pot aplica nicaieri in alta tara din lume, decat in Romania.
De fapt, tu nu ai terminat nici o facultate, esti inca student, probabil anul 1, odata ce acum 5 luni ne intrebai daca te poti transfera la anul, la curs de zi, fiindca acum esti la fara frecventa.
Uite aici topicul tau:
https://www.tpu.ro/......itor-la_1/
Diploma ta nu-i buna acolo, aia au alta legislatie.Cel mai bun, pune pe Elisabeth sa intrebe, sa se intereseze, apoi stii direct de la sursa cum sta treaba.
Dar mai sunt si alte joburi pe acolo, asa ca nu trebuie neaparat sa fii avocat, intr-o tara unde toti is avocati
Nici nu te sfatui sa faci acolo facultatea asta, pentru ca no sa fii cine stie ce, mai ales ca tu esti roman, nu esti nascut acolo, avocatii stiu ca trebuie sa aiba papagal, iar tu ca roman, nu te vad cine stie ce avocat in UK.
In general romanii ajunsi pe afara cu facultati nu activeaza in acel domeniu, pentru ca is slabi, comparativ cu ce gasesc acolo.
Foparte putini reusesc sa faca ceva cu faculattea din Ro. Sa faci facultatea acolo, asta inseamna ca aia sa te aprobe, nu te gindi ca in UK faci facultate ca in Ro, acolo se plateste doar cine stie ce scula sa fii, sa te plateasca aia pe tine.
Asa ca daca fata Elisabeth te intretine, stai la ea si mergi la scoala, incearca, dar cauta si tu o alta meserie, ceva care se cauta si sa te si pricepi cit de cit.
Spui ca esti avocat, ce inseamna, cei aia facultatea de licenta? Ce facultate ai facut, la fara sa inveti, ori doar te-ai dus la sf sa iei diploma?
Noi nu te putem ajuta, doar Elisabeth te poate ajuta sa te tina acolo la scoala, doar ca ai grija cum vorbesti, ori sa nu faci ca in Ro sa mergi doar cand is eliberate diplomenele.
Nu știu ce ti se pare amuzant dacă nu te pricepi și vorbești in necunoștinta de cauza, sunt avocat stagiar, adică sunt alocat unui birou de avocatura unde învăț demersurile și în paralel fac cursurile pentru a deveni avocat "complet" ca să vorbesc pe înțelesul tău!
Eu nu te am întrebat ce pot eu sa fac acolo, eu te am întrebat dacă pot folosi diploma mea de licență sau trebuie sa iau totul de la început, simplu!
Dacă nu știi, atunci poți pur si simplu sa ignori întrebarea!
Și pentru cultura ta generala, în avocatura ai mai multe stagii pana sa devii avocat în toată regula, asemanator cu medicina, după ce termini facultatea nu poți lucra in domeniu, ai doar diploma de licență, dar dacă nu știi, nu înțeleg de ce te ai mai străduit sa comentezi!
Efectiv penibil!
Și doar ca să știi și tu, nu ca m ar interesa pe mine părerea ta despre mine, am absolvit ce mai buna facultate de drept din România
Amice esti un distrus, asta esti uite ce intrebari puneaia cum nu stiu cand, vezi ce arata Violeta si altul mai jos pe aici.Erai in Suedia, aveai iubita gravida, deja acu ai terminat si drepru, miine termini si stingu dupa treci la membrele superioare.Hai dispari ca e satula lumea plina de agarici ca tine.
Astă vară abia începusei facultatea și locuiai în Suedia cu iubita gravidă, iar patru luni mai târziu ai terminat deja facultatea, ești avocat stagiar și vrei să te muți cu o iubită nouă la Londra?
Viața ta este pe repede-înainte...
cami întreabă: