anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am 25 de ani și vreau un sfat de la cei trecuți prin viață.

Am plecat sa muncesc în Belgia la vârsta de 18 ani.In 7 ani de zile doar am muncit și am trăit daca pot sa zic așa.
Anul asta am revenit în țara și mi-am cumpărat un apartament din ce am adunat în 7 ani.

Chestia e că mă simt cam aiurea..atâția ani am muncit și am strâns bani fără să-mi fac poftele, n-am gustat din plăcerile vârstei.

Acum tot mă gândesc dacă am făcut un lucru bun că mi-am luat acest apartament și că nu m-am bucurat de începuturile tinereții.

Nu beau., nu fumez și nici o relație n-am putut să-mi fac..sunt singur, n-am prieteni mă simt aiurea.

Am dat atâția ani pe niște bani.

Ce îmi recomandați sa fac? Am făcut bine ce am făcut?

Sau trebuia să mă bucur în anii ăștia?

Va rog sa vă dați cu părerea la ce am scris..fiecare răspuns e bine venit, ofer și funda.

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ai făcut foarte bine. Ai 25 de ani și ai casa ta. Ce te oprește să te bucuri de acum încolo de tinerețe, mai ales că acum ai și siguranța oferită de o casă? Nu e ca și cum ai 75 de ani

| alexandrahvf a răspuns:

Sa-ti cumperi un apartament la 25 de ani este o realizare dupa parerea mea.Si inca ai timp sa-ti traiesti viata, totusi ai 25 de ani.Altii la 25 de ani stau cu parintii si nu au realizat nimic pana la varsta asta, deci eu te sfatuiesc sa fii mandru de tine ca ai reusit sa-ti cumperi un apartament singur. Felicitari!

| Claudiu193729 a răspuns:

Felicitări pentru așa gândire matură, care foarte mulți de vârsta ta nu o au, la alții de vârsta ta le zboară gândul doar la distracție, la băieții și fete.Nici eu nu am prieteni, și ce crezi am tot 25 de ani

| Claudiu193729 a răspuns:

Ar trebui sa fii mândru de tine, cunosc pe cineva care are vreo 26 sau 27 ani nu mai știu sigur fumează, bea cafea și hell aproape zilnic, și sta pe banii părintților

| GligoresiLaruca a răspuns:

Cred ca minti de ingheata apele.

| alexandrahvf a răspuns (pentru GligoresiLaruca):

Daca dvs nu ati reusit sa faceti asta la varsta lui, nu inseamna ca minte. Sunt oameni care la 20 de ani au masini de milioane de euro, iar selly este cel mai bun exemplu.

| Kufu95 a răspuns:

Ai apartamentul tău, de ce să îți pară rău? Câte persoane nu își doresc asta? Cât despre prieteni crede-mă că foarte puțină lume îți va fi prieten cu adevărat. Eu zic să te bucuri de realizare.

| Erick2765gb a răspuns (pentru alexandrahvf):

Ca sa fiu mai exact
Am reușit să strâng 100.000€ în 7 ani. puteau fi mai mulți dar am dat și pe chirie in anii ăștia

Am avut un salariu de 1900€ pe luna

Nu am vicii..nu m-am distrat cu banii ăștia..doar am trăit(mâncare, chirie și cam atât)

Sunt doar un om care a economisit bani..nu am vreo afacere sau așa ceva..pentru acea persoana care a scris că mint.e problema ei..eu știu ce am facut