| MILaurentiu999 a întrebat:

am cateva intrebari despre Academia fortelor aeriene si Academia fortelor terestre:
1. Proba scrisa este la matematica si engleza la amandoua?
2.Proba sportiva este aceeasi ca la Academia de politie?
3.Cam ce salariu ai dupa terminarea lor?

4 răspunsuri:
| Archangells a răspuns:

Iti doresti s-a aperi tara si neamul cu pretul vietii? Iti doresti din tot sufletul s-a ajungi in varf ca s-a poti aplica in scop altruist ceea ce vei invata? Atunci nu ai nevoie de confort si un salar mare. Ai nevoie de dragoste de patrie, neam, incredere in Dumnezeu si asta o s-a iti aprinda sufletul s-a reusesti. Faci un master apoi la UNAP si esti om de baza al apararii. Nihil sine Deo! Bafta! P.S. Situl imi corecteaza "s-a fara liniuta" in s-a cu liniuta

| MILaurentiu999 explică (pentru Archangells):

Am pus aceasta intrebare doar ca sa aflu niste informatii despre admitere.Cum vrei sa ajung in varf si sa apar tara daca nu stiu la ce trebuie sa dau examen? Mi-ai fi fost de ajutor daca imi dadeai cateva informatii despre academie.

| GabiBucur1991 a răspuns:

1. Probele sunt aceleasi si la AFA si AFT
2. Nu, sunt mai grele la AFA si AFT.
3. De exemplu, de la AFAHC Brasov, daca te duci pe cariera de pilot, poti iesi cu un salariu de la 2000 de lei pana la 2000 de euro. Sunt salarii bunicele, dar mult timp ti-l dedici patriei, stai putin pe acasa, putin timp liber, mai greu s-a stai cu familie, copii etc.
#Bafta multa.

| MILaurentiu999 explică (pentru GabiBucur1991):

Salut! iti multumesc pentru ajutor. Ai putea te rog sa-mi spui in ce consta aceste probe sportive? Asta nu mai daca stii.
Multumesc anticipat