Daca timp de o luna ai absentat de la munca, atunci ti-au desfacut coractul pe motiv indisciplinar. Ca urmare, chiar daca dai firma in judecata, vei pierde.
Problema trebuia rezovata la locul de munca: sa anunti in scris (inregistrat) conducerea firmei ca esti hartuit de colega. Ei, atunci erau obligati sa ia masuri legale, pentru rezolvarea problemei.
Daca nu ma primeau la munca ce era sa fac?! Nu am facut in scris am facut doar verbal dar si daca faceam nu stiu daca se vreo masura ca era prietena cu seful de schimb.
Daca reclamai in scris, erau obligati s-o atentioneze, iar daca continua, atunci s-o mute sau s-o dea afara.
Asa tu esti Stan-patitul.
Ei nu m-au mai primit la munca, i-am inregistrat cum ca n-ar fi acela motivul dupa aceea imi tot spunea ca cheama politia daca mai ma duc asa ca i-am reclamat eu la politie dar pana sa sesizat politia (ca am facut sesizare la online si dupa 2 saptamami m-au chemat la sectie dar ei deja au desfacut contractul.
Povestea ta pare interesantă dar greu de crezut din ceea ce spui.
Poti sa-i dai in judecata, dar dupa cum ne expui situatia, fara avocat nu o sa reusesti cu nu te poti reprezenta singur.
Inainte de a deschide actiunea consulta un avocat ca sa vada daca ai sanse sau nu sa castigi.
Litigiile de munca sunt scutite de tacsa judiciara de timbru.
Lorenzo1 întreabă: