Pai e doar patronul firmei de recrutare...Deci nu e patronul sau directorul vreunei fabrici.
Da. El mai departe va primii comision pentru fiecare muncitor pe care il aduci tu... Deci e o schema piramidala oarecum.
Salut. Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca mi s au oferit 250 de euro per contract si 2000de euro salariu
Daca imi spui numele firmei si chiar asa este, iti trimit 1000 de euro pe revolut cand primesc salariul
Stiu ca e cam tarziu raspunsul, is un pic neseriosi dar nu e nimic piramidal, slaba echipa de management, 250 euro e pentru contractele cu peste 5 angajati, 200 pentru cele sub 5. Sunt si eu doar agent asa ca nu am motiv sau benefit sa le fac reclama. sunt din Mai, as da 3.8 din 5 stele, dar depinde de fiecare ce vrea. Daca vrei mai multe detalii da-mi un semn
Hello, ma ajuti cu detalii? Am fost contactata curand.
Buna, Cristian! Ne poti oferi mai multe detalii?
Cum ti se pare activitatea, este greu sa atingi obiectivele? Care este atmosfera, este relaxata sau tensionata? Salariile si bonusurile sunt platite la timp?
Se respecta programul de lucru si beneficiezi de libere legale si concedii?
Ne-ar ajuta foarte mult aceste detalii sa ne formam o parere mai clara despre acest loc de munca.
Bunaaa, te-ai angajat? Vreau și eu sa aflu mai multe detalii pentru ca mi se pare un pic dubios, la rândul meu și eu am fost contactat pentru angajare și aș vrea să aplic pentru ca suna prea bine ce mi se oferă
I have worked here for a while and I can say I am satisfied here. The fact that managers meet new colleagues straight away after the interview for me was a positive sign for a small growing company.
I passed my trial period with their support and I am working from home for a few months now. I read these posts before my interview but I wanted to check for myself whether these suspicions are just talk or true.
My experience so far has been good, I got my contract, I get paid on time and bonuses are the best part.
If I believed everything I read online, I would not leave my house ever
Alex9090 întreabă: