| vali_2088 a întrebat:

Salut.Am intrat pe site-ul companiei aeriene QATAR Airways si am completat formularul dat de ei.Are cineva idee in cat timp ma vor contacta(sau daca ma vor contacta)? Multumesc anticipat.vali

4 răspunsuri:
| Moderator a răspuns:

Ai completat formularul. Despre ce formular e vorba nu zici. Banuiesc ca vrei sa te angajezi la ei. In cazul asta raspunsul il vei primi in maxim 6 luni.

| Moderator a răspuns:

Da. Categoric te va ajuta faptul ca ai lucrat in aviatie. Atata timp cat stapanesti limba engleza interviul nu este greu. Mai greu este training-ul care urmeaza dupa, dar se merita. Iti recomand sa mai incerci si la alte linii aeriene arabe.

| vali_2088 explică:

Un formular cu datele mele personale.L-am completat in ideea in care vreau sa ma angajez la ei, corect, si ar mai fii ceva...eu deocamdata lucrez tot in aviatie,aviatia militara ca si personal tehnic, oare m-ar ajuta asta la interviu, daca ma cheama?

| vali_2088 explică:

Multam fain, moderator, daca o sa mai am intrebari o sa te rog sa ma mai ajuti.Eu inca nu sunt decis ce vreau sa fac... vroiam sa incerc si la piloti, la companiile aeriene civile.dar, oricum e foarte bine si ca insotitor de bord.sa vad cu o sa fac...mersi inca o data.