| Nelly15 a întrebat:

Am o intrebare pentru absolventii Facultatii de Drept (Sunt din Cluj, in special m-ar interesa aici, dar nu prea conteaza).

La moment, sunt elev in clasa a 11-a la un liceu din Cluj, Stiinte Sociale. Inca din clasa a 9-a am auzit de la profesori si nu numai, "Ce facultate vrei sa urmezi?"
Nu pot sa zic ca am fost mereu sigur, insa voiam sa ma duc spre Facultatea de Drept/Psihologie

Majoritatea colegilor mei vor la Psihologie, iar cand cineva zice "Drept", profesorii de fel zic "Nu e sigur la Drept, ajungi in functie doar daca dai mita sau ai pile" ceea ce suna super aiurea si n-am idee daca ma pot baza pe afirmatii de genul, ca n-am nicio idee cum sta treaba aici, din ce citesc pe net nu-mi pot face o parere/ nu cunosc pe nimeni care sa fie in domeniu/student.

Asadar, intrebarea mea e: daca reusesc sa intru si sa absolv facultatea, am o sansa "normala" la un loc de munca, sau zvonurile sunt adevarate?

1 răspuns:
| Anuket a răspuns:

Nu e singura meserie în cazul acesta. Vezi câți termină pe an facultatea și câte locuri de muncă sunt disponibile. Nici psihologia nu o văd mai bună ca facultate. Mai caută și tu foști elevi ai liceului tău, unul trebuie să-și fi pus pe Facebook că e la drept, și vorbește cu ei. Sau caută grupurile facultăților și întreabă cine e la drept.