Am plecat si eu o singura data la pomu laudat cu sacu.Am facut foamea, am mancat ciorba de gautri de pasare, care eu nu mancam pulpe acasa.AM stat cam 2 saptamani plecat, in malta mai exact.Ai grija, lucrurile nu sunt asa cum par.O sa te convingi, insa fiecare pe barba lui.La tine poate fi mai bine, sau mai rau, depinde acum.Toti speram la mai bine.Insa multi mi-au spus care au fost plecati, nu fug caini cu covrigi in coada, platesti platesti, si te abti, de la mancare acolo, ca uneori e scumpa.In malta era 5 euro un pet de 2 L de suc.O sa intelegi mai bine cand ajungi acolo, si cand vezi ca...te alegi cu un putin care cand vi in Romania se duce pe nimicuri.O sa alegi sa muncesti aici si sa nu ai vicii.
Mult succes, pana la urma, te duci o data, si apoi vei vedea despre ce e vorba.Si ...as spera sa ne anunti si pe noi, cum a fost, si despre mai multe detalii, pentru ca poate is si alti intereasti. Drum bun si sper sa se lege.Si ..inca un sfat asa ca pentru tine, buletinu, nu il dai nici mort, fa-ti niste copii, si dai copii pe unde e nevoie, fa-ti 10 15 copii, originalu sa ramana la tine.Indiferent,asta ti-o spune unu patit cu buletinu pentru acte cand am ramas prin malta fara.SI eu am fost sfatuit la fe, dar nu am ascultat, macar tu sa asculti sau alti care imi vad mesajele, originalu ramane la tine, tu doar fa-ti copi 10 15 copii din tara.Si le imparti cu zambetu pe botic. O sa iti prinda bine.
Preavizul este de 20 de zile și după aceea vi se încheie contractul de muncă. Deci, mai bine vorbiți la locul de munca, la AJOFM, despre acestă plecare, nou contract.
În rest, e doar un miraj, iar cei care s-au realizat sunt cei care au plecat în familie, cu soția/soțul.