Pai primul lucru la intocmirea dosarului este cazierul si dupa depunerea lui este vizita medicala. Cum crezi ca ai sa treci de astea?
Amenzile mi sau prescris daca le am de 3-4 ani sunt platite si asa mai departe. Presupun ca sunt `alb`. Si la viza medicala conteaza tatuajele? poti fi mai detaliat te rog frumos multumesc
Daca ai cazierul curat mai ramane treaba cu tatuajele. Se poate, cu conditile ca "arta corporala" sau nu fie ofensatoare in nici un fel( adica fara svastici si KKK-uri) si ca respectivul tatuaj sa poata fi acoperit de uniforma inclusiv cea de vara.
Se poate desigur sa dai peste un medic subiectiv si atunci, la revedere!
Multumesc. Promit ca vei fi prima mea victima. Glumeam.
Mersi! Eu am fost militar asa ca stiu sa ma apar.
Uite si un articol ce te-ar putea interesa:
http://www.ziaruldeiasi.ro/......lor~ni197t
Pe piciorul stang am scris `tata` intr-un dialect chinezesc iar pe piciorul drept am emblema `Sagetatorului`. Nu cred ca imi pot crea dificultati.
In mod normal nici eu. Ti-am spus ca poti sa dai de un medic cu conceptii invechite. Am vazut o femeie subofiter care avea trei cercei in ureche. Pe vremea impuscatului ar fi foat data afara, urgent.
Dacă ai cazier, poţi uita această intenţie a ta! Dar poţi încerca în Legiunea Străină, contactând ambasada franceză din România. Succes.