| Abstract123456 a întrebat:

in legatura cu joburile gen"lucrezi acasa si castigi bani doar accesand anumite site-uri". sunt sigure sau e vreo teapa sau mai stiu eu ce? multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| Teo a răspuns:

Sunt sigure dar ca sa te apuci de un job pe net trebuie sa ai o caruta de bani sa cumperi toate manualele si programele care trebuie sa le utiizezi.Am vrut sa ma apuc si eu la Googe Adsense si cand am vazut cat costa toate programele m-am lasat pagubas.Si ca sa ajungi sa iei 300 de euro pe zi cum ia unu din bucuresti trebuie sa stai vreun an doi.
Sper ca am ajutat.happy

3 răspunsuri:
| seby005 a răspuns:

Bun Am incercat si sa stii ca e vrajeala. poti sa incerci dar o sa te dezamagesti. bafta pa

| alisuka_8196 a răspuns:

Depinde unele sunt adevarate si altele falsebig grin

| gamerclau a răspuns:

Salutare.Incercati si un joc online din care puteti castiga si ceva bani. VirtConomics este un simulator al unei economii reale, ce poate fi accesat cu orice browser. Nu necesita instalarea unor programe aditionale pe calculatorul dvs. pentru a putea fi jucat. La inregistrare, jucatorii devin antreprenori, putand sa planifice intalniri de afaceri, sa se angajeze la diferite companii, sa-si deschida propriile companii, castigand bani virtuali, ce vor putea fi transformati in bani reali. Inregistrarea este absolut GRATUITA! http://www.virtconomics.com/recruit/emgzlhmwv0ukbsceckl9

Întrebări recente