In cel mai rau caz se poate considera semn si o sa iti anuleze lucrarea (nu te speria ca nu o sa faca nimeni asta, profi nu vor sa iti distruga viitorul si nu e in interesul lor sa o faca ) dar daca totusi se intampla Doamne fereste cred ca poti sa ceri reexaminarea subiectului, adica til corecteaza alticineva care poate trece cu vederea, oricum cred ca nu o sa se ajunga pana acolo.Eh in cel mai bun caz nu iti face nimic sau iti scade niste puncte, nu esti primul si nici ultimul care a facut asta.
PSoti sa dai vina pe profele cu care ai stat in sala ca nu ti-au zis sau nu te-au avertizat in privinta asta, dar din nefericire ti le pui in cap si risti sa le dai afara din invatamant. Orcum nu te mai gandi la asta ca nu se intampla nimic, stai linistit fac pariu ca is inca 1000 care au facut asta.
Nustiu sigur daca nu o sa iti faca nimic, dar oricum depindem mult de cine se uita pe lucrarea ta. Fii increzator numai te tot agita atata, ca maine e examenul la matematica(bagamias ceva in el ca nu stiu nimic ) Orcum tu daca iei nota mica la mate ai scuza din cauza lucrari la romana, sau daca intri la un liceu mai prost (cu 10 milioane te-a transferat sau in cel mai bun caz moca, da trebuie sa mai dai niste examene din cate stiu, care le face liceul )
Ai taiat vertical? cu o fii asta oricum, deci depinde de profii de la comisie. Nu cred ca se mai poate face ceva acum. Dc nu va informati inainte sa incepeti? Asa a facut si la mine un coleg, a inceput sa faca cerculete, stelute, paranteze. Un ultimele 15 min a trebuit sa copieze tot inca odata.
S-ar putea sa se considere somn si iti anuleze lucrarea. Adica tu esti singuru cu linia aia verticala, asa se vede, ca e semn. Acuma asteapta si tu dupa noroc.
Multumesc mult norton,, ti-am dat fundita,, dar vreau sa te intreb daca tu imi spui sigut 100% ca nu imi face nimic,, nu pot nici sa dorm crede-ma
Va spun maine ce note am luat,,si nu cred ca mi-l anuleaza deoarece ne-a spus directorul sa fim mai atenti sa nu gresim,, adica la romasa s-a uitat cu una cu doua,, dar la mate o punem daca mai gresim
Clannad_3351 întreabă: