| Ady117 a întrebat:

Am și eu o întrebare.
Vreau să fac niște cursuri pentru a deveni bucătar, dar nu știu dacă până acum a mai fost cineva care pare așa de tânăr ca mine. Adică am 19 ani și par cam de 16 ani... Credeți că m-ar primi undeva?
Ținând cont că nu am avut chef să învăț acasă pentru bac, nu l-am luat. De putut, puteam să-l iau, acum că m-am gândit mai bine chiar mi se pare ușor.
Spuneți-mi și mie dacă după părerea voastră are rost să încerc. Sau dați-mi o idee de un serviciu mai ușor așa pentru început dacă știți...

Răspuns Câştigător
| ?53fan a răspuns:

Eu îți recomand cu mare drag sa faci acel curs, eu unul abia aștept să îl încep, plus că am să urmez și unul de cofetar și de ce nu unul de chelner!
Pentru moment la bucătar cel puțin în Prahova am înțelesca ar fi început! Acum mă bag pe cofetar, apoi prin noiembrie am să mă interesez când ar începe și cel de bucătar
Eu unul zic că s-ar merita.

| Ady117 explică (pentru ?53fan):

Salut Ștefan. Cred că o să încep să fac un curs de bucătar sau chelner.
Și eu sunt tot din Prahova. big grin

| ?53fan a răspuns (pentru Ady117):

A da? De unde?
Păi atunci ce să îți zic, baftă să ai! Eu o să mă duc în Ploiesti! Nu știu în alte zone mai există așa cursuri?

Păi și eu tot în Ploiești mă duc cred... Locuiesc aproape de Ploiești. Tu câți ani ai?

19

Auzi, dar de ce te duci la mai multe cursuri? Vrei să vezi ce îți place mai mult?
Și la cel de cofetar, tu gătești prăjiturile etc sau vrei să fii vânzător?

Auzi... putem discuta pe WhatsApp? Dacă se poate?
Mi-ar fi mai confortabilsa scriu... dacă vrei îmi lași mesaj în privatcu textul DA și eu îți las numărul tot acolo și discutăm pe whapp, cum am mai spus doar daca vrei!

8 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Măturător sau îngrijitor, nu glumesc.

| Ady117 explică (pentru 1231242):

Păi, sincer, nu îmi place deloc, deci aleg ceva mai bun și care să îmi placă.