| StanFlorinSorin a întrebat:

Salut,am și eu o problema,sunt la o echipă de fotbal,iar eu sunt c am aproape cel mai bun,dar colegii nu vad asta și nici antrenorul,am moralul scăzut pentru că încerc și încerc să le arăt că sunt un jucător bun,dar degeaba, ce pot face?

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și ce te face să crezi că ești "c am aproape cel mai bun" din moment ce nici antrenorul și nici colegii nu consideră asta?

Dacă chiar ai fi fost "cam cel mai bun" de ce nu ai fi fost tratat ca atare?

| MistarGoGu a răspuns:

Dai o $paga! Asa e la cluburile astea de copii / adolescenți părinții CU BANI dictează echipa cum face și Jiji Oieru! Este club privat sau școală de fotbal? În ce liga Este?

| ChilotiMenstruali a răspuns:

Fiul meu joaca handbal. Ca si handbalul, fotbalul este un sport de echipa. De-aia iti scriu. Fiul meu se crede bun. Dar intr-o echipa, conteaza colectivul, mai mult decat individul. Degeaba esti tu bun, daca nu ai cu cine sa faci pase sau poate chiar esti bun si colegii tau sunt invidiosi... Tot ce ai de facut e sa astepti ca ceilalti sa constientizeze valoarea ta si sa muncesti din ce in ce mai mult, nu pentru ei, ci pentru tine! Succes

| Krystinacris a răspuns:

Ai impresia că nu îți dă șansa asta? De exemplu la antrenament, te lasă să te implici? S-au te dă la o parte?