Dacă ai picat bacul de 2 ori la mate, eu cred ca e problema.
Pe IT o sa îți fie greu sa mergi, implica matematica. E cu totul și cu torul alta matematica și in plus ai nevoie și de engleza, iar informatica e și mai grea. Dacă vrei sa mergi pe drumul asta, apuca-te de acum sa înveți pentru admitere.
Dacă vrei ceva de viitor păi mergi pe IT se câștigă și bine și meseria e una de viitor.
Atunci nu ai foarte multe oportunități dacă nu vrei sa ajungi la un 10
Mai multă încredere, asta îți recomand, și mai putina vorbăraie, că de. vorba mea și a românului, noua în loc sa facem, ne place sa purtam discuții
De asemenea, nu e imposibil sa țintești mai sus. Sau ți-ai propus un 6 la plesneala ca targhet ca să fii printre viitorii studenți care au fentat sistemul românesc?
Dacă îți place intr-atât de mult domeniul IT, poți sa mergi pe rețelistică - sunt foarte mulți incompetenți la Telekom care nu au certificări. Avem nevoie de oameni buni aici! Așa ca fii cel mai bun de acolo și da-le clasa la fraiericii cu 20 mil pe lună, că îți garantez, job-ul asta e căutat ca pâinea cea caldă
Și uite, fie vorba între noi. Investește 5 mil intr-un curs CISCO (CCNA) și ia-ți certificarea. Învață acolo și depune efort! Diploma CISCO e recunoscuta pe loc oriunde in lume, diploma de facultate nu. Deci daca vrei retelistica atunci apuca-te de CISCO.
Ca facultăți, nu te limita la standarde, pune-ți in calcul Electronică și Telecomunicații sau AC (dar aici la AC curge o vorba de prin vecini - intră cine vrea, termină cine poate)
Mult succes și sa ma instiintezi și pe mine, dacă dorești, despre decizia luată.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: