Dacă te pricepi la matematică, fizică, chimie bagă-te la științele naturii dacă nu la cele sociale că nu dai bac la niciuna din alea
Salu! eu sunt la scoala 10 cls a 8a in Tulcea si nici eu nu stiu la ce vreau dar mai mult de 50% vreau la mate info
Eu zic daca le ai cu matematica du-te la matematica informatica pentru ca urmeaza bacaureatul si daca te duci la ce vrei tu s.ar putea sa nu.l iei din prima
Hei! Eu sunt din alt oras dar a trebuit sa fac si eu aceeasi alegere , singura dif fiind ca eu trebuia sa aleg intre mate-info si stiinte sociale. Din cate am inteles le ai cu stiintele reale atunci ar fi bine sa te orientezi catre un profil de genu. La o aseamenea alegere treuie sa te gandesti si la viitorul tau. De la profil real te poti orienta catre o univ. de uman dar de la profil uman spre o univ. de real e foarte greu. Acum trebuie sa stii ca la stiinte sociale ai 3 ore de chimie, de biologie si fizica, faceti matematica m2 nu e cea mai usoara dar nici cea mai grea. La stiinte sociale faci 3 sau 4 ore de istorie, ai 2 ore de mate care sunt si asa varza si faci multa logica... in clasa a noua e o materie care iti de batai de cap. Sper ca ti-am fost cu folos de ceva
Deci daca vorbesti de liceul din Navodari. El se cheama Grup Scolar Lazar Edeleanu. Grigore Moisil este scoala cu clasele I-VIII unde am fost eu. Deci liceul e Lazar Edeleanu nu ce ai zis u
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: