Te inscrii la companiile de recrutare a fortei de munca si cand apar posturi pentru ingineri, profilul tau, te vor contacta ei.
Interviurile sunt intotdeauna stresante, nu grele, doar stresante!
Din pacate, termind o facultate nu-ti garanteaza nimeni ca ai si post asigurat, cum era inainte de revolutie.
In ziua de azi, multi care fac si 2 facultati, dar tot ajung sa vanda la taraba in piata, de nevoie, pentru a se trai decent si a pune paine pe masa familiei.
Dar, succes la facultate, ia-ti diplomele si dupa aceea mai vezi tu ce faci.
Stiu si eu toate astea ..eu intrebam concret pe profilul meu ce intrebari sunt la interviu si ce teste..pe ce programe se bazeaza mai mult..catia,caduri etc..mersi oricum
Ar trebuii sa-ti imaginezi ca nu putem sa-ti dam aceste intrebari, pentru ca nu avem acces la ele, iar cine le pregateste nu le poate face publice, fiind interne, specifice jobului si companiei respective, depinzand de programele folosite doar de compania aia si de regulile interne ale companiei.
De multe ori aceste teste sunt create individual, pentru fiecare pozitie, de catre sefii de grupa sau inginerii sefi. Testele sunt atat de specifice profesional, ca nu se pot face publice, sunt ca un fel de examen oral la care mergi!
Dar, pentru un interviu, sfaturi generale sunt date online: cum sa te comporti, cum sa te imbraci, ce sa vorbesti, cand sa vorbesti, ce sa intrebi si ce nu.
I-a fost lene sa mai scrie 4 litere... ca sa fie Brasov
Multumesc ca mi ati spus dumneavoastră.