| bianca898 a întrebat:

Salut. Aș vrea să dau la medicină, deja m-am apucat de meditații dar îmi e teamă ca poate nu fac față sau nu o să iau, știu ca majoritatea se apucă cu 2 ani înainte iar eu mai am încă 11 luni până la admitere. Puteți să mă sfătuiți cu ceva? Menționez ca o trebuiască și să mă pregătesc pentru bac în același timp.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti trebuie ambitie si determinarea ca sa inveti pe rupte si sa reusesti! Succes!

| gabicoo a răspuns:

Îți urăm succes.

| Hyperion7 a răspuns:

O să reușești!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu e asa grea admiterea cum se zice. E materie multa dar nu mai multa decat o sa ai la un singur examen in facultate. Deci daca te descurci la admitere cu siguranta o sa faci fata si la facultate.
Si daca se pastreaza regula introdusa anul asta cum ca daca intri la buget ramai la buget toti cei 6 ani, o sa fie destul de lejer pentru ca pana acum cel mai stresant lucru din toata facultatea aia era sa te mentii la buget, sa nu-ti ia altcineva locul

| ioana748 a răspuns:

Tu te pregatesti si daca nu iei din prima, iei din a doua.
Oricum experiența examenului iti va folosi.
Totusi nu te focusa pe rezultatele negative in general, gandeste-te ca o sa iei si asa va fi.
Mult succes si sa fii un medic bun ca avem nevoie mare in tara asta.❤️

| Madaxo97 a răspuns:

Nu îți mai fie teamă, încearcă măcar, nu ai nimic de pierdut. Îți urez succes!

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă o facultate mai ușoară.

| samiZiciPompier a răspuns:

Pregateste-te cat mai bine. La anatomie te ajuta si un baiat. Important sa vrei sa invetihappy