| cezareea a întrebat:

Salut.as vrea sa incep o afacere.chiar daca sunt inca eleva in 11.de mica am crescut printre oameni intreprinzatori.sunt cunoscuta cu multe din probleme ce apar cand infintezi ceva al tau.am un spirit artistic.cred ca pot face fata foarte multor lucruri.ma simt in puteri.as vrea pentru inceput sa lucrez la cineva unde sa obtin experienta.

5 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

In primul rand intrebarea s-ar pune care e suma de care dispui? In functie de asta te pot ajuta cu sfaturi si raspunsuri la intrebarile tale.

| anutza a răspuns:

OB IDEAL PENTRU ELEVI/ STUDENTI

Vrei un venit suplimentar? Fii reprezentant Oriflame! Inscriu persoane serioase, dinamice, inteligente, care doresc sa castige bani foarte usor. Puteti fi eleve, studente sau salariate, colaborarea cu Oriflame va va aduce doar avantaje, fara sa va ceara mult timp sau efort. Sau, pur si simplu, poti fi doar client direct si vei avea reducere la produsele pe care le comanzi pentru tine. Solicita si tu un catalog si detalii si vei putea descoperi toate avantajele Oriflame. E-mail ln_anamaria@yahoo.com

| Alexander21 a răspuns:

Terminati scoala, si pleaca din tara.Lasa munca...Habar nu ai ce greu e.Asa eram toti in scoala,suntem tineri, suntem tari, mai bine lucram...Vezi sa nu, mai bine as merge la scoala iar. Bucurate de copilarie si lasa prostiile.

| alinutzaap a răspuns:

Du-te.nu mai zicelaughing

| Cristian_6576 a răspuns:

Compania internationala Ciel parfum iti ofera ocazia sa devi partener de afaceri.domeniul de activitate sunt parfumurile de marca,cosmetice si nu numai, afacerea este noua in Romania, pentru mai multe detalii lasa un mesaj la ragroup_banat@yahoo.com,bafta!