Lasa gurile si urmeaza-ti scopul tau in viata.
Pregateste un Curriculum Vitae si o scrisoare de intentie, apoi mergi personal la birouri si iti depui CV-ul poate ca si cu o cerere care ti-o vor da ei de completat. Apoi asteapta pana sa te cheme la interviu, angajare. Depunde si la alte firme de acest gen, daca tot te atrag masinilie, din 10 CV-uri depuse, unul trebuie sa te ia la lucru.
Am avut un prieten care a lucrat multi ani la Skoda, dar in partea de birouri la partea de leasinguri si reparatii nu stiu exact, castiga foarte bine pe vremea respectiva si greu lui nu i se parea, caci ii placea ceea ce face. Daca vrei la mecanica, orice inceput este greu, dar daca iti place meseria, nu te mai uita la greutatea problemei.
Succes!
Depinde de tine si de sectia pe care prinzi. Daca nimeresti la banda unde poti incurca multe alte persoane ca te misti lent e clar ca dupa 3/6 luni te zboara.
Depinde mult unde, în general nu e vorba că e greu, ci faptul că e stresant te doboară, înnebunești psihic după o perioadă, știu de la o cunoștință... Mă rog, depinde și de la om la om
DDN întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: