Păi ce facultate faci? Caută ceva care are legătură cu facultatea pe care o faci și așa la locul de muncă ai să aplici ceea ce vă învață la facultate.
Poti incearca ori ceva pe profilul tau, cum a zis @JOHNtheADVISOR mai sus, ori un call center part time, eventual o florarie (am intalnit si baieti care lucreaza la florarie - eu am lucrat la florarie). Un cinema. O cafenea. Fast food? Nu stiu. Cam astea sunt joburile la care m-as gandi eu. Oricum ar fi. Ceva part time ti-ar fi de folos ca sa nu iti lasi nici scoala in urma, daca nu e in domeniul tau ceea ce faci.
Inceaca ceva legat de specialitatea ta, chiar daca esti inca student.
Ar mai fi o idee si game tester, dar s-ar putea sa nu fie o munca prea placuta. Depinde ce gusturi ai
Ia un part time legat și de facultatea pe care o faci.
Eu înainte sa intru la facultate am lucrat tot in domeniul pe care îl urmez acum ca sa fiu cât de cât in sfera asta.
O varianta ar fi call center sau ceva in domeniul de retail (consultant de vânzări) ca ei accepta și part time. Poți căuta firme și sa aplici pe site-ul lor direct sau prin platforme de recrutare.
Olx.ro; ejobs.ro; bestjobs.ro : publi24.ro etc.
Ce te pricei sa faci este cel mai usor sa iti cauti in respectivul domeniu. Nu sti sa faci nimic? Atunci gandeste-te ce ai putea sa inveti sa faci care sa iti fie usor. Uita-te pe ejobs de exemplu si iti spun acolo la jobul respectiv ce trebuie sa faci.
Daca vreo sa faci si niste bani decenti (30 lei / ora ) si sa ai si program flexibil iti recomand Food Delivery. Da-mi mesaj in privat daca esti interesat .
RaduAlexandru2005 întreabă: