| Dragos4SAD a întrebat:

Salut baieti! Sper ca o sa va uitati aici si sa imi intelegeti povestea.Am nevoie de un raspuns in maxim 2 saptamani.
Uitati povestea in mare :
Mama si tata nu se mai inteleg...se cearta...nu rau dar des, peste 2 luni va fi procesul de divort si voi avea nevoie de un raspuns rapid.
1.MAMA SAU TATA?
MAMA:
Are un servici mai prost, avand 700 lei salariu pe 8 ore de munca. Ea nu imi cumpara mereu ce vreau sau multe chestii, dar stiti cum e mama fata de tata[afectiunea]. Nu imi da nici cine stie ce de mancare dar e casina si o iubesc.
TATA:
Are 2500 lei salariu, avand rata la masina 500 de lei deci 2000 lei salariu.Imi ia ce vreau, ma duce la meditatii sa invat, fac sport ma duce cu masina [audi a6]imi da bani de mancare, gateste si el nu la fel ca mama dar el comanda si din cand in cand mancare de la restaurant[yummi]. El e mai departat din punct de vedere afectional, dar il iubesc.Nu am crezut ca va fi sfarsitul dar... Tata pune accent si pe scoala de asta in respect[nu ca mama] media 9.80 in cei 4 ani de gimnaziu, in exmamen 9, 70 la toate.Cu el am PC, laptop psp si ps2, mai multe fara wii si xbox.
2.Casa se va vinde, mama se va duce la tara, tata la oras intr-o casa cu 2 camere si ii va ramane si vreo 20.000 lei ramasi.Va rog sa nu spuneti du-te ba ca nu te cred sau din astea, voi nu stiti sentimentul cand parintii/parintele va spune sa va ganditi cu cine veti alege.Eu il prefer pe tata pentru spusele de mai sus dar voi?
3.Va rog lasati un comment frumos, fara chestii din acelea laughing;rolling on the floor sau esti prost, varza etc.SI eu cred ca cu tata voi avea un viitor frumos un servici frumos dar cu mama fara meditatii, sport si sa fac scoala, liceul la tara
4.DECI CE ZICETI?
MAMA SAU TATA?

Răspuns Câştigător
| anutza a răspuns:

E grea decizia, normal tu ai dori la amandoi. Dca o alegi pe mama ta iti va oferi afectiune dar nu isi va permite sa iti satisfaca toate nevoilem daca il alegi pe tatal tau iti va oferi cam tot ce doresti dar iti va lipsi afectiunea. Gandeste-te totusi la viitorul tau desi mama te iubeste trebuie sa urmezi o scoala si apoi o facultate buna. De alegerea asta poate depinde si viitorul tau. Oricum nu uita ca la oricare din parinte te vei duce celalat parinte iti va plati 25% din salariu pensie alimentara e si asta o suma. Si a alege cu care parinte sa stai nu inseamna a-ti pierde celalalt parinte doar il vei vedea mai rar. E dificila situatia. Nu lasa pe altii sa aleaga in locul tau decizia e a ta si cu siguranta o vei lua pe cea mai buna.

5 răspunsuri:
| justme97 a răspuns:

Dupa facilitati tata ar fi solutia
dar asta nu inseamna ca o dai la o dai la o parte pe mama
tatal tau iti poate oferi ceva mai mult un viitor mai sigur si o educatie mai buna
pe mama o poti vizita mereu si te poti bucura de afectiunea ei
e doar o parere big grin

| Vampirita_3730 a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe taicato

| RobertLolza a răspuns:

Buna! Esti intr-o situatie foarte nasoala... Si eu am fost odata intr-o situtatie cam la fel numai CA : ATENTIE! :: Eu n-as fi putut niciodata sa accept asa ceva deci m-am dus la mama si la tata si le-am spus ca daca nu se impaca macar pentru mine, maine nu voi mai fi (vrajeala ) dar a tinut. Mama a inceput sa planga iar a doua zi sau impacat... Sper sa incerci, nu cum am incercat eu ma rog cum vrei tu numai sa incerci sa ii impaci,,, si foloseste replic asta : macar pentru mine sa va impacati. Bafta frate

| Moiseicip a răspuns:

Nu sunt eu in masura ca sa ti spu sa o alegi pe mama ta sau pe tata tau dar dac parintii tai sar gadi amandoi ca au un copil de crescut ar cam trebui sa se ocupe in continuare amandoi de el chiar daca se desparta.Sa presupu ca tu il alegi pe tatal tau dupa cate ai spus in intrebare si el te ajuta cu bani ...etc dar si daca te-ai duce si pe la mama ta sa-ti ofere o masa calda si un sfat macar nu ar fi rau.Amandoi iti sunt de mare folos.

| PetreConstanta a răspuns:

Alege pe mama Tata va ramne al tau toata viata Tu cam esti pe interes Vezi c s-ar putea sa ramana tata fara un leu si ce faci fugi la mama Nu este frumos Alege cu inima nu cu ochii la bani Banii vin si pleaca