| Ionică a întrebat:

Ce fel de cariera vreti? In ce domeniu vreti? Ce meserie vreti? Munca ocupa primul loc dupa viata personala (familie)? Unde vreti sa munciti? Daca primiti o oferta din alta tara, acceptati sau refuzati? Daca aceptati, de ce? Daca refuzati, de ce? Multumesc!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încă mă mai perfecţionez, în ciuda duşmanilor.
Am o scară de urcat, prima treaptă am urcat-o, anul acesta urmează a doua treaptă şi poate şi a treia.
Pa, pa.

| deeeeeebora a răspuns:

Elev dar as vrea medicina.Pentru mine cariera ar fi pe primul loc.Si da, as accepta o oferta in strainatate oricand.

| Razvan a răspuns:

Nu stiu inca ce cariera vreauthinking
Daca as primi o ofera de munca din strainatate as acceptat-o in fond e pentru perfectionarea muncii.Si in plus voi cunoaste si o multime de oameni intresantihappy

| Vizitiul a răspuns:

Studiez cu scopul de a devenii asistent social. Da, familia va ocupa intotdeauna un loc fruntas in viata mea! Deocamdata as fi entuziasmat daca mi-as gasi post de munca in tara, dar daca mi se va da ocazia sa muncesc peste granite, n-as ezita! Asa accepta o astfel de oferta pentru ca la noi in tara este jale, salarii mici si pe deasupra si unele zaboviri. In schimb, la straini, e cu totul altceva, se plateste munca prestata. In concluzie, atat munca in Romania, cat si munca peste granite au parti bune/rele.

| mihaa a răspuns:

Casnica, (cresterea si educarea fetitelor)

| Cory89 a răspuns:

Hello happy Initial as vrea sa devin invatatoare sau educatoare, urmez si o facultate cu trimitere la acest domeniu, dar mi-ar placea sa lucrez si in alte domenii.cum ar fi : doctorita sau asistenta medicala.In ceea ce priveste familia, e clar: tot timpul va ocupa primul loc in viata mea indiferent de locul de munca.As accepta o oferta din alta tara pentru ca e clar ca "dincolo" se traieste mai bine decat la noi, iar daca ar fi sa refuz, as refuza doar pentru a sta tot timpul langa familie si langa cei dragi. Vb aia...Nicaieri nu e mai bine ca acasa! happy

| Alisa a răspuns:

Pai in primul rand am plecat in strainatate pentru a putea sa imi fac o cariera. Sunt in Londra de 1 an jumate si anul acesta in septembrie voi incepe cursurile pentru childcare (persoana ce se ocupa cu copiii). In primul an imi voi lua primele 2 grade si voi putea sa lucrez in domeniu, absolut tot, si in al doilea an imi voi lua al 3-lea grad, si in felul asta voi putea fi managerul gradinitei, sau sa ma ocup cu protectia copilului.
Peste tot este nevoie de asa ceva, si in plus acesta a fost visul meu de mic copil, sa ajung childcare, deoarece ador copiii.
In ciuda la tot atunci cand voi avea familia mea (un sot, un copil) ei vor fi pe primul plan, deoarece alaturi de ei voi fi o femeie implinita, mai ales ca imi voi practica si meseria pe care mi-am dorit-o mereu.