| Alverto a întrebat:

Salut.
Ce vă doreați să deveniți când erați copii? Ați ajuns unde v-ați propus?
Fără mișto sau glume

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mi-am dorit sa fiu ofiter ca tatal meu. Acolo am si ajuns. Acum sunt pensionar.

| valentingb a răspuns:

Voiam să fiu preot și acum nu-s nici creștin.
Am făcut o facultate și nu profesez nici măcar în domeniul ăla.
Deci nu am ajuns unde mi-am propus. Trebuia să încep mai devreme. Și ăsta e sfatul meu, dacă vrei un domeniu anume, nu neapărat un titlu..economist, de exemplu. Studiază de mic, poate vei ajunge contabil, poate broker. Dar ești pe-acolo.

| SilentRain a răspuns:

Când eram micuța, ma pasiona baschet-ul, vedeam o cariere în asta
Pe urma am mai crescut și simțeam ca vreau sa ajut oamenii, ma vedeam făcând ceva bun și uitl pentru comunitatea, oamenii care nu sunt în situați bune

In prezent am ajuns total opusul, nu e chiar job-ul perfect, dar e bine ca am bani meii făcut de mine

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu voiam sa fiu profesoara de franceza. Dar nu ma pasioneaza literatura, nu as fi facut facultatea aia de drag si nici nu cred ca mi-ar fi placut sa predau, asa ca m-am dus la o facultate cu profil tehnic

| PainTech a răspuns:

"Ce vă doreați să deveniți când erați copii?"
Ceva in IT, fie ca e vorba de programator, web designer, tester, administrator de retea/sisteme, etc.

"Ați ajuns unde v-ați propus?"
Nu mai am foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul, inca sunt copil
Dar am trecut si eu prin mai multe stadii
Cand eram la gradinita, voiam si eu ca toti copii pompier sau politist
Mai tarziu in clasele 1-4 voiam sa ma fac constructor, ca si tata, insa parintii mei nici nu vroiau sa auda de asa ceva, vroiau sa lucrez undeva intr-un birou, si cand le-am zis ca vreau sa lucrez in industria informatici, mi-au zis,, ce i asta, ia si puneti capul pe umeri si gandeste-te la ceva productiv,, insa acum ma sustin oarecum in privinta asta, si cu toate obstacolele pe care o sa le intalnesc, sunt sigur ca o sa ajung sa lucrez ca software engineer sau ceva in zona aceea

Nu stiu daca sunt singurul, dar am auzit de destule ori vorbe de genul,, daca nu inveti ajungi cioban,,,, daca nu inveti o sa ajungi gunoier,,,, daca nu inveti o sa ajungi la sapa,,
Voi ce credeti despre asta, eu unul sunt deranjat oarecum de remarcile de genul, pentru ca orice meserie e o activitate care trebuie respectata, fie ca e vorba de cioban, gunoier, fermier sau mai stiu eu ce, si cu atat mai rau, sa fie folosite ca un fel de motivatie pentru mici invatacei, sa le stimuleze dorinta de a invata din frica, dupa parerea mea, orice meserie si ar alege cineva trebuie sa ii respecti alegerea, sa il sfatuiesti si sa il ajuti daca poti, in nici un caz sa i-o prezinti drept o meserie rusinoasa
Voi ce parere aveti?

| Alverto explică (pentru anonim_4396):

Pai frate să știi că mie nu mi-ar displăcea de loc sa fiu cioban, pentru că iubesc natura, oricum... România are nevoie și de oameni în domenii mai puțin plăcute
Uite aici un videoclip: https://youtu.be/7B3X03YsHwc

| brokxy a răspuns:

Am vrut sa ajung scriitoare dar familia mea m-a descurajat si au zis ca e job de sarac si mor de foame
Acum totul e modernizat...pe net, cu bloguri. Am 20 de ani am incercat sa scriu bloguri dar nu imi place. Imi place sa scriu pe hartie (stil vechi) Ma calmeaza

| Alverto explică (pentru brokxy):

Chiar nu este de un job de sărac
Luăm ex Elizabetei Bedinter happy

| Paula2018 a răspuns:

Eu imi doream sa devin medic, pe urma am facut mate info si facultate de managememt, am diploma de economist si lucrez in contabilitate primara. In clasa 9a mi-am dat seama ca medicina nu e de mine, ca acolo trebuie sa ai inima buna, is prea emotiva pentru meseria aia, asa ca m-am reprofilat happy

| ruddy a răspuns:

Cand eram mic imi doream sa devin patron, ghici ce, nu sunt laughing
Pot sa imi deschid un PFA si sa zic ca sunt propiu patron.

| ioan452 a răspuns:

Când eram mic voiam sa devin polițist, țin minte ca eram înnebunit după meseria asta, ma uitam Numa la filme polițiste dar am renunțat la un moment dat când am văzut ca n-am șanse intr-un sistem care funcționează numai pe pile și bani, cum sunt eu împotriva la corupție și abuzul polițist am renunțat sa mai îmi doresc asta. Acum sunt orientat și am lucrat in restaurante dar momentan din cauza pandemiei mi-am pierdut locul de munca

| Alverto explică (pentru ioan452):

Frumos
Bro poți să îți deschizi propria afacere, daca îți place să fi propriul șef documenteaza-te cât mai bine
Seară faină