Heei! subsemnatul (numele unui parinte) in calitate de parinte a elevei (numele tau) doresc sa motivati absentele din data de (data) din motive. (personale, medicale etc) :*
Buna! lasa absentele si nu mai chiuli de la scoala si pune mana pe carte.glumesc. normal ea trebuie facuta de unul dintre parinti. suna cam asa:
Subsemnatul...(numele parintelui), in calitate de parinte al elevului...(numele tau), va rog a-i motiva absentele facute in ziua/zilele (care ai lipsit), absentand din motive personale. Va multumesc! funda?
Domnule Diriginte,
Subsemnatul/subsemnata.parintele elevului/elevei. din clasa a...-a..., Liceul din******, sectorul******, va rog sa motivati absentele fiului meu/fiicei mele din ziua de ******, luna****** anul scolar 2011/2012, cand a fost retinut/retinuta de mine din motive personale.
Am luat la cunostinta de faptul ca, pana la aceasta data, fiul/fiica mea are, pe acest semestru un numar de****** absente nemotivate.
Cunosc prevederile Regulamentului Intern legate de sanctiunile acordate elevilor care absenteaza nemotivat de la ore si de obligativitatea prezentarii scutirilor in termen de cel mult 7 zile de la revenirea elevului/elevei la cursuri.
Data:************
Parinte,
Cam asa arata cererea mea de motivare. Acum o adaptezi si tu dupa cum ai nevoie.
Domnule director, subsemnatul(numele unui parinte) cere invoirea absentului elevei (numele tau) de pe data de ...pe motivul... semnatura
monagabriela întreabă: