Sunt mulți în situația ta care scot muzică bună dar nu sunt ascultați, nu știu cât prinde stilul X Tentacion dar niște idei ar fi colaburile cu alți youtuberi, promovări pe Facebook ( pe grupuri ) etc
Devii popular facand content de calitate pe o perioada lunga de timp, nu peste noapte.
Buna! Ai putea sa iti platesti promovarile la cei mai mari in industrie. Sunt deja cativa care fac asta in mod constant, de exemplu imogen, picant, etc. pe live-urile lor.
Iti doresc mult bafta si asteptam sa ne dai aici canalul.
Si eu mi-am deschis de curand unul, vreau sa raman in zona de gaming si de videoclipuri amuzante. Daca vrei sa ma urmaresti:
https://www.youtube.com/channel/UCh-QHJFPIw_MjRrlKEO-dkg
Te pup
Da, o să mă abonez! Dar îți dau un sfat. încearcă să postezi jocuri populare (bineînțeles dacă ai aparatura care trebuie) și promoveaza-te in grupuri de YT pe Facebook, spune-le prieteniilor să spună și altora. sau daca nu, poți plăti 60-70 lei pe o promovare (știu, e cam mult, dar merită) (uite Selly, a luat o promovare de la tequila și apoi a început să posteze content de calitate, iar acum îl știe 2-3 mil de oameni)
O sa țin cont de ce mi ai spus. Îți multumesc mult!?
Sincer singura promovare pe care o poti face e sa faci videoclipuri bune, si eventual promovari de la diversi youtuberi, asta cand ajungi sus putin... Daca o sa postezi foarte bine la un moment dat Youtube o sa iti promoveze videoclipurile, cum a facut si ImiPlaceSaMananc, a tot postat fara sa isi faca reclama, si e destul de greu genul care vrei sa il faci tu pentru ca sunt extrem de multi care au acelasi content ca si tine... dar daca muncesti se poate, asta e faza muncesti si nu stii daca o sa reusesti, decide destinul totu, Good Luck!
anonim_4396 întreabă: