| 0Dutzu09 a întrebat:

Salut, cum pot lucra in fortele cibernetice (cred ca asa se numesc) ale armatei romane? Poate oricine care este pasionat de informatica si matematica sa ajunga acolo? Si de exemplu daca as avea o boala de exemplu diabet (excludem bolile psihice) mai pot intra? Sau e ca la subofiterii de armata care trebuie sa aiba sanatatea tun?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vine vorba de mapn,mai,isgu, e clar ca trebuie sa fii sanatos tun. Daca e vorba de un post ca informatician, contabil, secretar, etc atunci se schimba povestea.Inca odata, suna la centrul la care vrei sa mergi si te pot clarifica ei.Acuma venind vorba de fortele cibernetice cam trebuie sa fii as, adica nu cred ca daca ai terminat mate-info la liceu te angajeaza cineva, dar iarasi, suna si vezi ce spun, ca sunt intrebari la care niste civili de pe TPU sa-ti poata raspunda.

7 răspunsuri:
| Eminemmm a răspuns:

Salut, știi cumva cum mi as putea recupera contul de insta spart? Gmail ul folosit pentru cont l am șters cu 1 an în urmă să mi fie spart (am pierdut contul în 2021) mă gândesc că dacă vrei să intri în forțele cibernetice ai știi

| 0Dutzu09 explică (pentru Eminemmm):

Sigur, un mesaj pe contul de Instagram: inked_vlad

| cfrtobias a răspuns (pentru 0Dutzu09):

Daca n-are cont 2 pentru mesaj?

| 0Dutzu09 explică (pentru cfrtobias):

Trimite o scrisoare prin poștă, daca nu are alt cont.

| Eminemmm a răspuns (pentru 0Dutzu09):

Nu te găsesc

| Eminemmm a răspuns (pentru 0Dutzu09):

Hai că te am găsit Până la urmă, ți am dat mesaj

| Eminemmm a răspuns:

Bro unde i parola, m ai fraierit?