Aia din abatoare se plangeau de salarii mici, au protestat si se asteapta o modificare in codul muncii german pentru a avea parte de un salariu german nu platiti prost.
Atentie la pacalitori! Daca este (la abator) unul Radu (Raducu), fereste-te!
Unul Florin si unul Lucian...am vazut ca au anunturi pe olx. Eu am vb cu Lucian. Au spus ca nu trebuie platit transortul inainte, si chiria ar fi de 200€ cu un alt coleg in camera.
Atunci, probabil, ca este bine. Incearca sa nu le lasi cartea de identitate! N-au voie sa ti-o retina decat cei de la politie. Oricum, daca ti-o opresc te poti prezenta la prima sectie de politie si spui ce s-a intamplat. Se intampla multe nereguli acolo. Aici sunt toate bune si frumoase. Cand ajungi acolo dai de dracu!
Pot opri cartea de identintitate pentru o perioada mare de timp sau sau doar pentru a face actele la primarie, contul, bancar si contractul de munca...toate se fac in Germania din ce am inteles
Actele se fac din prima zi (asa este legal) si CI-ul pot face o copie. Nu au de ce sa ti-o opreasca. Este ilegala retinerea cartii de identitate. Asta-i semn ca este ceva ilegal!
Si care ar fi scopul retineri CI pentru mai mult de o zi maxim 2?
Nu ti-l mai da deloc pentru a te tine legat de ei. N-ai citit ziarele ce se intampla cu multi deveniti sclavi? Bine! Eu nu inteleg de ce ca poti pleca si sa o lasi dracu de CI! Uite: https://bit.ly/2Ymhdb8
Multam mai bine imi caut in alt domeniu, am gasit ceva tot cu contract la cules de fructe in Anglia 8.78£ la ora. Cred ca o sa merg in Anglia.
Nu asta-i problema. In orice domeniu a-i merge trebuie sa fi atent la amanunte. Ti-o spune un om batran, trecut prin viata. Succes!
Multumesc. Am vazut ca ai dreptate cu abatoarele, sclavie si batjocora, tot din partea Romanilor.
Sa fii sanatos!