| swampy a întrebat:

Salut daca se pricepe cineva il rog sa ma ajute si pe mine cu o informatie big grin eu sunt la un liceu agricol nu-i tocmai bun liceu, sa mentionez ca nu am nici note bune sunt de trecere cu exceptia la informatica unde am note perfecte... dupa acest liceu as putea sa urmez un curs sau facultate sau ceva as vrea sa-mi ziceti voii de calculatoare? ma pricep foarte bine e pasiunea mea calculatoarele dar liceuu nu imi poate oferi o instruire buna in ale calculatoarelor ...sau daca stiti cam ce medie ar trebui sa am pentru a putea obtine un curs de calculatare sau o facultate de calculatoare.

exista facultati unde sa trebuiasca numai studii de calculator sau o sa trebuiasca neaparat studii si in matematica, romana, istorie etc.

daca ati putea sa-mi dati detalii cat mia multe...multumesc
dau funda big grin

1 răspuns:
| meLyssa_9110 a răspuns:

Nu conteaza ce liceu ai terminat, poti urma ce facultate doresti, si dar daca spui ca ai media mica vei intra la taxa (vei plati taxa de scolarizare) daca spui ca iti place informatica si calculatoarele poti opta in functie de ce te pricepi spre :fac de matematica-informatica, fac de calculatoare si informatica aplicata, fac de automatica, calculatoare si electrotehnica etc. acum depinde din ce oras esti si ce universitati sunt acolo. oricum e o alegere buna, iti poti gasi si job part-time in timpul facultatii in acest domeniu deoarece se cauta des operatori pc si alte de genu. iti doresc baftawinking