anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie idei de job-uri "suportabile" sau acceptabile. Stiu ca e o intrebare prea generala si superficiala, dar poate printre raspunsurile voastre gasesc inspiratie unde sa mai depun cate un cv.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Jubul este suportabil daca nu te streseaza, nu te distruge fizic si este intr-un domeniu care-ti place (hobby).
In caz contrar este o povara.

| wildthing a răspuns (pentru Bula):

Stiu, dar foarte putini oameni au norocul sa lucreze intr-un domeniu care le place. Majoritatea trebuie sa-si gaseasca ceva cat de cat suportabil, ca sa-si poata plati facturile. Iar eu am ramas fara idei. Nu mai stiu pe unde sa depun cv-uri, nu ma suna nimeni.

| Bula a răspuns (pentru wildthing):

Verifica modul de redactare si de formulare a CV-ului tau!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sofer de tir

| wildthing a răspuns (pentru suntserios):

Nu as putea. Am doar A-ul si B-ul.

| ConnorRK800 a răspuns:

Iti pot ilustra o lista cu cateva meserii pe care le poti urma dar, vei avea nevoie de cursuri de specializare pentru a le urma: sudor, electrician, instalator, mecanic. Meseriile respective nu ilustreaza un risc mare (chiar deloc) de automatizare, in sensul ca vei trezi cu locul de munca luat de un robot; salariul variaza de la firma la firma dar, de inceput, te asigur ca va fi unul decent (2000-2300 lei), ajungand, in functie de evolutia profesionala si experienta, la venituri de 3500-4000, chiar si 4500 lei net (dupa taxe).