Deci lasa asa si considera ca ai platit 200 lei ca sa afli ca de fapt colegii tai te folosesc in jocul lor, sunt multe victime si orice profit nedeclarat e ilegal.ca nu ai stiut nu are treaba politia ea doar te penalizeaza. si eu am pierdut si mult mai mult de 200 lei, ideea e sa inveti ca nu oricine e de incredere
Te asteptai sa mai vezi banii la un joc piramidal?
pe patron nu il intereseaza
politia s-ar putea fi interesata.
In Romania orice "joc" piramidal e interzis prin lege... SERIOS
deci, poti sa mergi la politie
Nu poti face nimic ai pierdut 200 lei, politia iti aplica si tie la fel ca lor amenda pentru jocuri ilegale, alta data gandeste-te de 10 ori ca nimic nu e vesnic si colegilor in realitate nu le pasa de tine doar de banii tai
Bun, dar am fost o victima, pana azi nici nu am stiut ca e ilegal. Colegu respectiv mi-a zis ca pot sa am incredere in el si ca nu sunt singuru care este in acest joc. Eu mi-am pierdut increderea in el si am vrut sa ies dar mi-a zis ca nu imi mai da bani ca le dau gaura in joc.
Da, ai dreptate. Well mi-am invatat lectia. Am anuntat patronu despre jocul lor poate asa o rezolva el. Da ms pentru ajutor la toti din coms!
Deci lasa asa si considera ca ai platit 200 lei ca sa afli ca de fapt colegii tai te folosesc in jocul lor, sunt multe victime si orice profit nedeclarat e ilegal.ca nu ai stiut nu are treaba politia ea doar te penalizeaza. si eu am pierdut si mult mai mult de 200 lei, ideea e sa inveti ca nu oricine e de incredere