anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu stiu ce sa aleg... Facultatea de medicina sau academia de politie? La academie de politie stiu cum sunt salariile si toate astea. Dar la medicina nu prea...Adica stie cineva cat are un doctor chirurg salariu?(avand o vechime de 5-6 ani sa zicem)Am auzit ca iti trebuie multi bani ca sa cumperi carti sa inveti(nu stiu la ce sa-u referit cand au spus multi bani pe acel forum asa ca as vrea sa ma lamureasca cineva)
Imi plac mult ambele meserii si nu stiu pe care sa o aleg...

10 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Vezi aici salariile actuale din Ro. pentru o multime de meserii( gasesti si pentru. medici si pentru. politisti ) http://razvanpascu.ro/salarii/

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună Andrei. Părerea meste să alegi medicina chiar dacă implică mai multă muncă iar de costuri nu mai vorbesc. Dacă pană acum la Academia de Poliție se formau polițiști - juriști, acum nu se mai întâmplă asta. Eforturile sunt mult mai mari pentru a ajunge medic dar cu siguranță îți vor fi răsplătite.

Stefan
| Stefan a răspuns:

As alege medicina un domeniu unde oamenii au nevoie de tine.Sa lasam salariile si sa vedem ce satisfactii ai in aceasta meserie.

| katy a răspuns:

Sora mea e la medicina, crede-ma e ff mult de munca si e greu sa prinzi un post liber. daca esti dispusa sa-ti rupi oasele si sa ai un program strict iti sugerez sa mergi la academia de politie si mie mi-ar fi placut sa dau la academie insa nu am inaltimea corespunzatoare si am ales facultatea de sport iar daca vrei sa suferi de depresii si sa stai numai cu nasul in carti si sa risti sa nu prinzi loc de munca mergi la medicina.cu medicina faci bani ca medic dar in alta tara nu la noi si asta e destul de trist.

| itsnotmyname a răspuns:

Depinde ce iti place cel mai mult! Conteaza sa faci cu drag ceea ce faci. Pentru medicina e de invatat foarte mult in timpul scolii, dar si dupa, deoarece medicina se modernizeaza odata cu trecerea timpului. Pentru academie e mult de invatat pentru. admitere, iar regimul de viata din camin nu e tocmai roz, dar nici negru nu e. Spaga iei atat ca doctor, cat si ca politist, mai mult ca doctor, as zice. Nu toti politistii iau spaga, decat aia cu multe relatii, astia tineri nu au nici ei o leafa foarte mare. Momentan ma pregatesc pentru politie, dar daca situatia in Romania ar fi alta, as alege medicina sportivabig grin.

| cuore a răspuns:

Medicina si pleci dincolo cand termini.

| Rebecca a răspuns:

In Romania? Un doctor are salariul de aproximativ 15 milioane pe luna s spaga de 10 ori mai mult...

| B3belusha a răspuns:

Hmm acum conteaza si ce medic vrei sa fii. :i unde vrei salucrezi, adica in strainatate sau in Romania. gandeste-te la chestiile astea. :i parerea ta, de ce creyi ca toti medicii buni din Romania s-au dus in strainatate? Nu cumva pentru ca acolo sunt mai respectati si mai bine platiti. Da... asa credeam si eu...

| vulturas a răspuns:

Eu tot medicina as alege, nu pentru salariul de 15 milioane dar spaga, poate maturator sa fii sa nu iei spagawinkingfundita?

| elena33_1247 a răspuns:

Depinde ce iti place mai mult! tu trebuie sa alegi. daca iti spunem noi, cand o sa faci o meserie din 2 care ai spus si no sati placa...