Ce am scris explica mi te rog? Nu înțeleg unde am gresit?
Anul ăsta incepi facultatea. Primul an se intelege.
Și ce contează?
Conteaza că studentii nu aleg să stea la hotel decat daca se laudă.
Mai ai si doua conturi aici. Intrebi de pe unul si comentezi la raspunsuri de pe altul.
Oftica te
Ilegal pe TPU. Unul si bun decat mai multe si proaste.
Ce faci tu arată a instabilitate comportamentală.
Daca ai bani sa platesti 100-150 lei pe noapte la hotel, sigur, de ce nu?
O alta varinata este sa-ti cauti chirie, vreo garsoniera sau apartament, inchiriat cu alta fata.
Daca iti permiti hotel poti sta... sau faci si tu ca restul studentilor iti cauti o chirie.
E greu la chirie ai da cam 500 de lei chiria plus facturi
Și la hotel cât crezi că te-ar costa, 10 lei pe noapte?
Corect e greu la chirie cu 500 lei/luna.
Noroc ca la hotel dai minim 150 lei pe noapte
La hotel dai 500 pe o noapte.
Nu mă gândeam la unul de 5 stele și piscina
Stai liniștită, un hotel de 5 stele costă 500 de euro pe noapte.
Tu chiar nu realizezi că niciun hotel, indiferent cât de prost, nu are cum să coste mai puțin decât o chirie?
Cel mai ietin si prost hotel dintr un oras universitar iti cere garantat mimim 5000 lei luna.
Nu cred că fata a ieșit prea mult din casă...
Desigur ca poti sta la hotel dar sunt sigura ca parintii tai nu pot suporta efortul asta financiar imens. Chirii se mai gasesc, o garsoniera mai gasesti, dar cauta si tu intr-o zona mai indepartata ca toti vor fix langa facultate, nu are nimic daca mai mergi 30 min cu autobuzul. Daca nu gasesti, nu mai ramane decat sa cauti loc in camin privat sau in gazda la vreo batranica
Eu îți recomand să-ți cauți o garsonieră sa stai in chirie, la un hotel e foarte scump
Pai ce hotel e gratuit?
Din ce știu, sunt mai multe etape de acordare a locurilor la cămin. Nu toți cei care primesc loc se duc să îl confirme. Poate prinzi la redistribuiri.
La hotel este scump de stat un an întreg.
Caută la căminele private (și acolo e destul de scump, dar nu se compară cu hotelul).
O altă variantă ar fi să închiriezi ceva împreună cu o colegă/un coleg cu care te înțelegi foarte bine. Dacă este o persoană apropiată, puteți lua o garsonieră și puteți dormi în același pat. Așa, scutiți mult din chirie.
Succes!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: