Da poti intra in psd = penali societati romanesti si sa isi dea nea iliescu lecti de cum dai o lovitura de stat., nu exista inca un partid ok. si doar comunisti rai atat
Deci tu vrei să te înscrii într-un partid nu din vreo ideologie, nu din dorința de a sluji poporul, ci pentru că "merită".
Felicitări, ești materialul perfect pentru un politician român.
Pai,eu m-am gandit sa fac și asta sa ajut poporul dar practic n-am cum, e foarte greu și mai bine te mulțumești benefici ceva.
Greșit! Nici măcar ăia care au intrat în politică pentru a face bani, nu mai sunt de-acord cu oameni ca ei. Politica e o treabă serioasă. E nevoie de un stil sănătos de viață și de gândire pentru a putea insufla celorlalți o viață mai bună.
Te poti inscrie in orice partid. Nu se plateste nimic. Incurci sindicatele cu partidele politice. Ca membru nu ai nici un beneficiu. In cel mai bun caz cate o masa din joi in paste. Asta daca esti membru foarte activ si chiar te implici.
Ba eu zic ca merita, e mult pana te bagi pe felie si dupa un timp ajungi sus si faci tot ce vrei ca oricum sclavii aia care ies in strada sunt inofensivi si poti sa ai prosteti cum doresti, numai bine
Din moment ce nu ai nici macar idee, nu este mai bine sa lasi politica pe mai tarziu? poate cand vocatia ti-o cere si evident vei fi acolo prin prisma vointei si culturii tale, nu impins de la spate de un avantaj pe care nici macar nu-l cunosti
Si cand mergi sa votezi tot de la TPU ceri sfaturi?
Uita-te in jurul tau si fa-ti o parere proprie, compara tara asta ruinata si ingenunchiata cu oricare alta tara europeana
Am ajuns de rasul fundului de atata politica si incultura
Nici bulgarii nu sunt atat de fraieri si mandri ca noi
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: